Artikel top billede

Jagten på Stein Baggers millioner fortsætter

Fem år efter den store IT Factory-svindelsag jagter kurator fortsat et par hundrede millioner kroner. Men der er få skud tilbage i bøssen.

Til december fylder IT Factory-sagen fem år, men kurator Boris Frederiksen i boet efter it-virksomheden jagter fortsat små 200 millioner kroner, som stadig er forsvundet i kølvandet på skandalen.

Efterhånden er der gjort flere forsøg, men det seneste i rækken er, at Stein Baggers makker Mikael Ljungman er blevet erklæret konkurs i fredags, skriver Børsen.

Det skulle give nyt håb i jagten på de manglende penge, der er ført ud af landet til blandt andet USA. For med Ljungmanns konkurspapirer i hånden kan Boris Frederiksen åbne nogle døre rundt omkring i udlandet.

Imidlertid er der snart ikke flere skud i bøssen, skriver Børsen.

Enormt skuffet?

Direkte adspurgt om kurator ikke er "enormt skuffet" over, at de tidligere forsøg på at hente penge fra folk i USA og Storbritanien, er mislykkedes totalt, svarer han:

"Jeg vil ikke sige, at jeg er jublende tilfreds, men jeg er heller ikke enormt skuffet. Selvfølgelig havde jeg gerne set, at det var lykkedes os at tilvejebringe et stort millionbeløb," udtaler han.

Kurators opgave er at skaffe flest mulige midler til de mange kreditorer, der har har penge til gode hos IT Factory.

Læs også:

Stein Bagger i gang med nyt selskab under dæknavn

IT Factory-kurator indgår aftale med Ljungman
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Sådan: Sæt din fakturahåndtering på autopilot
Accounts payable automation frigør ressourcer i bogholderiet og minimerer risikoen for fejl, men hvordan kommer du i gang? Læs med her og få bud på, hvordan du opnår ”touchless flow.”