Artikel top billede

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab

TDC drejer nøglen om på Telmore som selvstændigt selskab.

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab, skriver Børsen.

Fremover skal Telmore alene fortsætte som varemærke, mens selve selskabet og dets omkring 150 medarbejdere overflyttes til TDC - primært i funktioner inden for marketing, support og it.

Mange af de 150 Telmore-ansatte vil således få helt nye arbejdsopgaver.

"Alting har sin tid. Telmore fortsætter som et varemærke for mobiltelefoni i TDC-gruppen," siger TDC-direktør Anders Jensen til Børsen.

Han siger til Børsen, at Telmore i dag er blevet så stort, at det ikke længere er vigtigt, at det bliver holdt i afstand af TDC-gruppen.

Det har tidligere været vigtigt for at undgå, at det blev kvalt af det store moderselskab, skriver Børsen.

"Den tid er forbi. Vi forsøger at skabe en mere effektiv organisation ved at lægge funktionerne sammen," siger Anders Jensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere