Artikel top billede

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab

TDC drejer nøglen om på Telmore som selvstændigt selskab.

TDC lukker Telmore som selvstændigt selskab, skriver Børsen.

Fremover skal Telmore alene fortsætte som varemærke, mens selve selskabet og dets omkring 150 medarbejdere overflyttes til TDC - primært i funktioner inden for marketing, support og it.

Mange af de 150 Telmore-ansatte vil således få helt nye arbejdsopgaver.

"Alting har sin tid. Telmore fortsætter som et varemærke for mobiltelefoni i TDC-gruppen," siger TDC-direktør Anders Jensen til Børsen.

Han siger til Børsen, at Telmore i dag er blevet så stort, at det ikke længere er vigtigt, at det bliver holdt i afstand af TDC-gruppen.

Det har tidligere været vigtigt for at undgå, at det blev kvalt af det store moderselskab, skriver Børsen.

"Den tid er forbi. Vi forsøger at skabe en mere effektiv organisation ved at lægge funktionerne sammen," siger Anders Jensen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere