Artikel top billede

CSC låner nyt stort beløb: Danske Bank er med

CSC har meddelt det amerikanske børstilsyn, at selskabet har optaget nye lån for 2,5 milliarder dollar. Bag lånet står blandt andet Danske Bank.

CSC i USA har meddelt det amerikanske børstilsyn, at selskabet nu har forhøjet et lån med en stribe internationale banker til et samlet beløb på 2,5 milliarder dollar.

Det svarer rundt regnet til 13,6 milliarder kroner.

Det fremgår ikke af den nye aftale, præcis hvor meget Danske Bank denne gang er med til at låne ud.

Beskeden til SEC kan læses her.

Blandt långiverne finder man Danske Bank, der som det tidligere har været fremme, lånte en en lille halv milliard kroner ud til it-virksomheden.

Tilbage i oktober 2011 meddelte CSC børstilsynet, at låneaftalen dengang var på i alt 1,5 milliarder dollar - svarende til 8,1 milliarder kroner dengang.

Også her var det store banker som Goldman Sachs Bank, Citibank og Bank of America, der stod bag lånet. 

Public relations director Chris M. Grandis fra CSC forklarede i 2011 om lånet, at kreditfaciliteten sker med henblik på blandt andet "[...]mulige opkøb og generelle forretningsformål." 

CSC's amerikanske moderselskab havde ved seneste regnskabår en omsætning på 13,5 milliarder dollar svarende til cirka 73,4 milliarder danske kroner og en indtjening før renter og skat på 3,5 milliarder kroner.

CSC i Danmark afleverede i 2012 et katastroferegnskab for regnskabsåret 11/12 med et underskud på en lille milliard kroner.

Det er blevet forbedret markant ved seneste regnskab afleveret i 2013 for regnskabsåret 12/13, men er fortsat blodrødt

Læs mere om det her.

Hos CSC har man ikke yderligere kommentarer til lånefaciliteterne, og heller ikke Danske Bank har kommentarer, da man ikke kommenterer på konkrete kundeforhold.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere