Artikel top billede

CSC låner nyt stort beløb: Danske Bank er med

CSC har meddelt det amerikanske børstilsyn, at selskabet har optaget nye lån for 2,5 milliarder dollar. Bag lånet står blandt andet Danske Bank.

CSC i USA har meddelt det amerikanske børstilsyn, at selskabet nu har forhøjet et lån med en stribe internationale banker til et samlet beløb på 2,5 milliarder dollar.

Det svarer rundt regnet til 13,6 milliarder kroner.

Det fremgår ikke af den nye aftale, præcis hvor meget Danske Bank denne gang er med til at låne ud.

Beskeden til SEC kan læses her.

Blandt långiverne finder man Danske Bank, der som det tidligere har været fremme, lånte en en lille halv milliard kroner ud til it-virksomheden.

Tilbage i oktober 2011 meddelte CSC børstilsynet, at låneaftalen dengang var på i alt 1,5 milliarder dollar - svarende til 8,1 milliarder kroner dengang.

Også her var det store banker som Goldman Sachs Bank, Citibank og Bank of America, der stod bag lånet. 

Public relations director Chris M. Grandis fra CSC forklarede i 2011 om lånet, at kreditfaciliteten sker med henblik på blandt andet "[...]mulige opkøb og generelle forretningsformål." 

CSC's amerikanske moderselskab havde ved seneste regnskabår en omsætning på 13,5 milliarder dollar svarende til cirka 73,4 milliarder danske kroner og en indtjening før renter og skat på 3,5 milliarder kroner.

CSC i Danmark afleverede i 2012 et katastroferegnskab for regnskabsåret 11/12 med et underskud på en lille milliard kroner.

Det er blevet forbedret markant ved seneste regnskab afleveret i 2013 for regnskabsåret 12/13, men er fortsat blodrødt

Læs mere om det her.

Hos CSC har man ikke yderligere kommentarer til lånefaciliteterne, og heller ikke Danske Bank har kommentarer, da man ikke kommenterer på konkrete kundeforhold.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
End-to-end Server Security: Hvad er det – og hvordan kan det styrke din forretning?
Hvorfor bør serverbaseret sikkerhed være en kritisk del af din sikkerhedsinfrastruktur – og hvordan sikrer du, at din hardware kan leve op til kravene? Læs mere i dette whitepaper.