Artikel top billede

Fumlefingret? Smartphone-firma giver dig ny skærm i et år

Ny smartphone-producent vil give Apple, Samsung og alle de andre et ordentligt los bag i. Det gør de blandt andet ved at give dig en ny skærm, hvis du smadrer den gamle.

En helt ny smartphone-producent lancerer sine første syv modeller i dag.

Det er firmaet Kazam, der blev grundlagt tidligere i år, som nu vil bide skeer med store etablerede firmaer som Apple, Samsung og Nokia.

Firmaets målsætninger at "udfordre en stillestående branche."

"Vi er en lille virksomhed, og derfor kan vi reagere hurtigt og tilpasse os skiftende behov på vores lokale markeder," siger firmaets direktør Michael Coombes.

Ny skærm

Et par af de tiltag som Kazam har kørt i stilling, handler om at behandle kunderne bedre, end de øvrige smartphone-producenter gør.

Det effektuerer man blandt andet ved, at firmaets telefoner har et års garanti på udskiftning af skærmen.

Kunden har således ret til én udskiftning af skærmen inden for 12 måneder fra købsdatoen, hvis telefonen ryger en tur på badeværelsesgulvet.

Et andet markedsføringstrick er, at levere telefonerne med fjernadgang til firmaets supportteam, så det kan hjælpe med opsætning og fejlfinding, hvis der opstår bøvl på telefonen.

Kunden skal dog godkende, at Kazams folk tramper rundt på telefonen.

I dag sender Kazam så de første syv telefoner ud på hylderne, og starter således offensiven mod verdens mægtigste firma, Apple.

Læs også:
Ny saml-selv-smartphone fra Google er kun til nørder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere