Artikel top billede

Medie: Her er det hemmelige navn på din næste Windows

Der arbejdes hårdt på at samle Windows-funktionerne på tværs af Microsofts platforme. Her er kodenavnet på den næste Windows-version og et lanceringstidspunkt.

Ideen om et forenet Windows, der kan spænde over pc, telefoner og spilkonsollen Xbox, har cirkuleret på nettet, og nu hævder Windows-skribenten Mary Jo Foley fra tech-siden ZDNet, at udviklingen er sat i gang under kodenavnet 'Threshold'.

Threshold refererer til en planet, og inspirationen er angiveligt hentet fra Xbox-universet Halo.

Du kan læse mere om Threshold her.

Ifølge ZDNet er Threshold ikke navnet på et operativsystem, men en "bølge af operativsystemer på tværs af Windows-baserede telefoner, enheder og spilkonsollen Xbox." 

De samlende kodeopdateringer skal komme i foråret 2015, skriver hun.

Større fællesmængde

Selve indholdet i Threshold er stadig ukendt, men Mary Jo Foley har fået informationer om, at opdateringsbølgen vil byde på en langt større fællesnævner mellem de forskellige Windows-systemer. 

Den samme kerne og brugeroplevelse skal med andre ord virke i alt fra søgemaskine over Office-pakke til virksomhedens programmer.

Det skal ske på tværs af platforme.

Microsoft har da også luftet tanker om, at der skal ske ændringer med Windows-universet.

"Vi har Windows Phone OS. Vi har Windows RT, og vi har det fulde Windows. Vi skal ikke have alle tre," har Julie Larson-Green, chef for Microsoft Devices and Studios, tidligere sagt i et interview.

Læs også:
Microsoft-topchef: Vi har et Windows for meget

Her er læren af Windows 8.1: Sådan kan du undgå kaos næste gang
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere