Artikel top billede

Apple tester fem iPad-prototyper - får superskærme med vild opløsning

Apple tester angiveligt fem prototyper på næste generations iPad med vild skærmopløsning.

Apple er i fuld gang med at teste næste generations iPad for Apple.

Ifølge kinesiske medier har Apples kinesiske leverandør, Foxconn, allerede bygget fem prototyper af en ny iPad med en 12,9 tommer skærm.

Det sker som led i Apples bestræbelser på at udvikle to nye modeller af en større iPad, der skal lanceres i 2014 - den første angiveligt allerede i april, mens den anden angiveligt vil se dagens lys i oktober.

Ifølge det kinesiske medie PadNews er Apple i gang med at teste de større modeller.

4.000 pixels på langs

Den første model vil ifølge PadNews få en skærmopløsning på 2K - altså omkring 2.000 pixels på skærmens lange side - mens Apple angiveligt arbejder på at udstyre den anden model med en 4K-skærm.

Analytikere har tidligere vurderet, at Apples skifte til 64-bit arkitektur med iPhone 5S, iPad mini og iPad Air kan indikere, at Apple er i gang med at udvikle iOS til at køre i en større og langt kraftigere iPad - en slags iPad Pro eller iPad Max.

Til sammenligning har 4K Ultra HD-fjernsyn normalt en skærmopløsning på 3.840x2.160 pixels.

Den seneste iPad-model - iPad Air - har en skærmopløsning på 2.048 x 1.536 pixels.

Du kan læse vores anmeldelse af iPad Air her: Stortest: Med iPad Air nærmer Apple sig det perfekte

Den ene af de to modeller, som Apple angiveligt arbejder på, har altså en skærmopløsning, der er næsten dobbelt så god som iPad Air.

Læs også:

Ideen bag Apples design: Her er de bedste guldkorn fra Apples top-guru

Så vildt kan det være: 11 avancerede apps til din iPad

Stortest: Med iPad Air nærmer Apple sig det perfekte

Snart kender vi sandheden om iPad'ens fremtid
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Smid lænkerne, ryd op i legacy-IT og kom videre på den digitale rejse
Få indblik i gennemprøvet metodik, som gør det muligt at analysere og gennemskue præcis hvordan du moderniserer dine legacy-systemer.