Artikel top billede

Oracle på indkøb: Kom hjem med it-firma til otte mia. kroner

Oracle vil være endnu større. Derfor har Larry Ellisons drenge taget et kæmpe vognlæs kontanter fra pengetanken for at købe sig viden i en helt specifik it-disciplin.

Oracle har taget et solidt greb i muldvarpen og hevet hele 1,5 milliarder dollar, svarende til 8,2 milliarder danske kroner, op af mørket.

Det er firmaet Responsys, som Oracle har kastet sine mange seddelbundter ud over, og det, man ønsker med opkøbet, er at skabe en stærkere marketing-platform i skyen.

Det er primært enterprise-firmaerne, Oracle vil gå efter med denne sammensmeltning.

Ny marketing-kanal

Responsys er eksperter i marketing, og et af selskabets fokusområder er at opbygge individuelle forhold til kunderne gennem det, som firmaet kalder "relationsbaseret marketing".

Kundeforholdet ønsker Responsys at opbygge på tværs af salgskananer og platforme som mobil, social og internet.

"Oracle deler vores vision, og firmaet er førende, når det handler om at samle de bedste teknologier, der kan ramme enterprise-segmentet. Vi kunne ikke være mere begejstrede for handlen og dens betydning for vores kunder og ansatte," udtaler Dan Springer, direktør for Responsys, i en pressemeddelelse.

Oracle holder også hovedet højt, selv om pungen er blevet en anelse lettere. 

Om købet af Responsys siger Oracle:

"Kombineret med Oracle Customer Experience Cloud vil virksomheder for første gang have mulighed for at sammensætte individuelle oplevelser for kunderne, der strækker sig fra marketing, til handel, til salg, til service, til support," lyder det fra Thomas Kurian, chef for Oracles udvikling.

Læs også:
Hædret virksomhed sluger lille dansk it-specialist

Dansk distributør bliver verdens største på dette område
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere