Artikel top billede

Oracle på indkøb: Kom hjem med it-firma til otte mia. kroner

Oracle vil være endnu større. Derfor har Larry Ellisons drenge taget et kæmpe vognlæs kontanter fra pengetanken for at købe sig viden i en helt specifik it-disciplin.

Oracle har taget et solidt greb i muldvarpen og hevet hele 1,5 milliarder dollar, svarende til 8,2 milliarder danske kroner, op af mørket.

Det er firmaet Responsys, som Oracle har kastet sine mange seddelbundter ud over, og det, man ønsker med opkøbet, er at skabe en stærkere marketing-platform i skyen.

Det er primært enterprise-firmaerne, Oracle vil gå efter med denne sammensmeltning.

Ny marketing-kanal

Responsys er eksperter i marketing, og et af selskabets fokusområder er at opbygge individuelle forhold til kunderne gennem det, som firmaet kalder "relationsbaseret marketing".

Kundeforholdet ønsker Responsys at opbygge på tværs af salgskananer og platforme som mobil, social og internet.

"Oracle deler vores vision, og firmaet er førende, når det handler om at samle de bedste teknologier, der kan ramme enterprise-segmentet. Vi kunne ikke være mere begejstrede for handlen og dens betydning for vores kunder og ansatte," udtaler Dan Springer, direktør for Responsys, i en pressemeddelelse.

Oracle holder også hovedet højt, selv om pungen er blevet en anelse lettere. 

Om købet af Responsys siger Oracle:

"Kombineret med Oracle Customer Experience Cloud vil virksomheder for første gang have mulighed for at sammensætte individuelle oplevelser for kunderne, der strækker sig fra marketing, til handel, til salg, til service, til support," lyder det fra Thomas Kurian, chef for Oracles udvikling.

Læs også:
Hædret virksomhed sluger lille dansk it-specialist

Dansk distributør bliver verdens største på dette område
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere