Artikel top billede

KMD dømt ude: Benspænd gik helt galt i Aalborg

It-giganten KMD fik ikke held med at lave benspænd på en tre-cifret millionaftale i Aalborg Kommune.

KMD's klage over en stor kontrakt, som Aalborg Kommune har indgået med Fujitsu til en værdi på et tre-cifret millionbeløb og en løbetid på op til ni år, bliver ikke bremset.

KMD fik nemlig ikke medhold i, at klagen skulle tilægges såkaldt opsættende virkning.

Det oplyser vicekommunaldirektør Jørgen Liskhe Petersen til Computerworld fredag i sidste uge, hvor i øvrigt også KMD's topchef Lars Monrad-Gylling valgte at meddele, at han stopper hos it-giganten.

Fravalget af KMD i Aalborg, der ellers betragtes som KMD's hjemmebane, udløste en klage fra it-kæmpen.

Kontrakten, som Aalborg i stedet vil indgå med Fujitsu, drejer sig om en koncernløsning til vagtplaner, økonomi og meget mere.

KMD leverede tidligere systemet på området til storkommunen, men det slutter den 1. januar 2015, hvor kontrakten udløber.

Da sagsbehandlingstiden for selve klagen er op til 8 måneder, ville det have været et tidsproblem, såfremt KMD-klagen fik bremset processen.

Derfor glæder vicekommunaldirektøren sig også over kendelsen i klagenævnet.

"Den er vi meget glade for," siger han.

Nu er spørgsmålet så, om KMD vil opretholde klagen, hvilket ifølge klagenævnet "umiddelbart synes udsigtsløs".
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere