Artikel top billede

Stormer frem: Dansk it-firma scorer millionkontrakt

Et dansk softwarehus i medvind har vundet en større millionkontrakt med kunde, der skal have samlet data og informationer fra over 100 lande.

Den fremadstormende danske it-virksomhed Stibo Systems har netop indgået aftale med Husqvarna Group, der sælger hus- og haveartikler i hele verden.

It-virksomheden skal levere en såkaldt Master Data Management-løsning.

It-systemet skal blandt andet "forbedre analyser og beslutninger ved hjælp af data af høj kvalitet" og "sikre strategiske indkøb ved at samle og dele data om nuværende indkøb".

"Nu er turen kommet til optimering af data og informationer, som vi ser som et vigtigt strategisk område med stor betydning for hele virksomheden," udtaler Ulf Axelsson, Director
of IT Strategy and Architecture fra Husqvarna i forbindelse med indgåelsen af aftalen.

Skal binde globale tal sammen

Den svenskbaserede kundes produkter og løsninger sælges via distributører og forhandlere i mere end 100 lande, og Husqvarna Group har 15.400 ansatte.

Da it-infrastrukturen i Husqvarna er kompleks med mange lokale løsninger, skal Stibo Systems' løsning også fungere som en samlet informationsplatform, oplyser parterne.

CEO Mikael Lyngsø fra Stibo Systems glæder sig naturligvis over kontrakten, og systemet skal implementeres trinvist med start her i 2014.

Ifølge Computerworlds oplysninger har kontrakten en værdi på "et pænt tocifret millionbeløb".

Danske Stibo har i øvrigt netop leveret det bedste regnskab i virksomhedens historie - selv om en af konkurrenterne hedder IBM.

Læs mere om den relativt ukendte danske it-spiller her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere