Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Japan-firma tæver KMD: Lover storkunde fin gevinst

Op imod 19.000 brugere vil nyde godt af nyt it-system, lover leverandør, der tævede KMD i kampen om storkontrakten.

I Aalborg Kommune tør vinderen af et kæmpe udbud - det japansk-baserede Fujitsu - nu juble.

I hvert fald har it-kæmpen netop udsendt en pressemeddelelse om sejren over storkunden, hvor KMD blev nedkæmpet.

"Kontrakten, der er vundet i stærk konkurrence med KMD, er på seks år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år," fremgår det af pressemeddelelsen.

KMD valgte da også i første omgang at klage over tildelingen af kontrakten til Fujitsu, men trak siden klagen tilbage, da den ikke blev tillagt opsættende virkning.

Og nu går Fujitsu så i gang i det nordjyske.

Lover bundlinje besparelser

"Med Fujitsus økonomisystem Prisme og Silkeborg Datas lønsystem får Aalborg Kommune en løsning, der føder data ved kilden, og som vil smidiggøre kommunens arbejdsgange og tilbyde den nødvendige afrapportering i form af ledelsesinformation."

"Samtidig med væsentlige effektiviseringer i arbejdsprocesserne, vil kommunen også opnå reelle bundlinjebesparelser, som rammer driftsbudgettet, når løsningen går i luften i januar 2015", lover John Jensen, der er sales director fra Fujitsu, i pressemeddelelsen.

I alt 19.000 ansatte i kommunen vil blive brugere af systemet, oplyses det.

27 danske kommuner anvender Fujitsus økonomisystem Prisme, de 21 af dem samt én region anvender den fælles koncernløsning, oplyser den japansk-baserede it-kæmpe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere