Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Japan-firma tæver KMD: Lover storkunde fin gevinst

Op imod 19.000 brugere vil nyde godt af nyt it-system, lover leverandør, der tævede KMD i kampen om storkontrakten.

I Aalborg Kommune tør vinderen af et kæmpe udbud - det japansk-baserede Fujitsu - nu juble.

I hvert fald har it-kæmpen netop udsendt en pressemeddelelse om sejren over storkunden, hvor KMD blev nedkæmpet.

"Kontrakten, der er vundet i stærk konkurrence med KMD, er på seks år med mulighed for forlængelse i yderligere tre år," fremgår det af pressemeddelelsen.

KMD valgte da også i første omgang at klage over tildelingen af kontrakten til Fujitsu, men trak siden klagen tilbage, da den ikke blev tillagt opsættende virkning.

Og nu går Fujitsu så i gang i det nordjyske.

Lover bundlinje besparelser

"Med Fujitsus økonomisystem Prisme og Silkeborg Datas lønsystem får Aalborg Kommune en løsning, der føder data ved kilden, og som vil smidiggøre kommunens arbejdsgange og tilbyde den nødvendige afrapportering i form af ledelsesinformation."

"Samtidig med væsentlige effektiviseringer i arbejdsprocesserne, vil kommunen også opnå reelle bundlinjebesparelser, som rammer driftsbudgettet, når løsningen går i luften i januar 2015", lover John Jensen, der er sales director fra Fujitsu, i pressemeddelelsen.

I alt 19.000 ansatte i kommunen vil blive brugere af systemet, oplyses det.

27 danske kommuner anvender Fujitsus økonomisystem Prisme, de 21 af dem samt én region anvender den fælles koncernløsning, oplyser den japansk-baserede it-kæmpe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere