Artikel top billede

(Foto: Torben Klint)

Efter hård kamp mod ærkerivaler: KMD vraget

To af KMDs ærkerivaler på det kommunale marked har netop vundet en KMD-skalp. Men KMD tager det med ophøjet ro.

Makkerparret Fujitsu og Silkeborg Data kan juble.

De har netop vundet en ERP-ordre hos Glostrup Kommune, der tidligere anvendte KMD.

Det bekræfter kommunens kommunaldirektør Morten Winge fra Glostrup Kommune over for Computerworld.

Hos KMD lader man dog til at tage tabet af kommunen med ophøjet ro.

KMD: Vi sidder på stor del af markedet
"KMD har en stærk tilstedeværelse på det offentlige ERP marked, og vi har over de sidste par år vundet en betydelig andel af kontrakter inden for økonomi og løn og personale," forklarer pressechef Christoffer Hellmann.

I 2011 indgik KMD gennem EU-udbud og SKI's rammeaftaler aftaler med mere end 50 danske kommuner på ERP-området, hvilket understreger, at KMD står med yderst konkurrencedygtige løsninger, mener han.

Siden 2011 har i alt 35 forskellige Kommuner anskaffet mindst én KMD Opus-Service på SKI's 02.19-aftale. Det være sig økonomi, personale eller lignende, oplyser KMD-pressechefen.

"Men konkurrencen i markedet er hård, og det er ensbetydende med, at man også taber udbud en gang imellem. Det er kun naturligt, men vi forsøger selvfølgelig at være så skarpe som muligt hele tiden."

"Og vi er eksempelvis yderst tilfredse med, at Københavns Kommune for nylig har tegnet en aftale med os på personaleområdet," forklarer Christoffer Hellmann.

Læs senere mere om det kommunale erp-marked, som Computerworld sætter fokus på i den kommende tid.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere