Årets CIO 2021Her er Danmarks bedste it-chef: CIO i Coop Morten Holm Christiansen er Årets CIO 2021

Artikel top billede

Efter hård kamp mod ærkerivaler: KMD vraget

To af KMDs ærkerivaler på det kommunale marked har netop vundet en KMD-skalp. Men KMD tager det med ophøjet ro.

Makkerparret Fujitsu og Silkeborg Data kan juble.

De har netop vundet en ERP-ordre hos Glostrup Kommune, der tidligere anvendte KMD.

Det bekræfter kommunens kommunaldirektør Morten Winge fra Glostrup Kommune over for Computerworld.

Hos KMD lader man dog til at tage tabet af kommunen med ophøjet ro.

KMD: Vi sidder på stor del af markedet
"KMD har en stærk tilstedeværelse på det offentlige ERP marked, og vi har over de sidste par år vundet en betydelig andel af kontrakter inden for økonomi og løn og personale," forklarer pressechef Christoffer Hellmann.

I 2011 indgik KMD gennem EU-udbud og SKI's rammeaftaler aftaler med mere end 50 danske kommuner på ERP-området, hvilket understreger, at KMD står med yderst konkurrencedygtige løsninger, mener han.

Siden 2011 har i alt 35 forskellige Kommuner anskaffet mindst én KMD Opus-Service på SKI's 02.19-aftale. Det være sig økonomi, personale eller lignende, oplyser KMD-pressechefen.

"Men konkurrencen i markedet er hård, og det er ensbetydende med, at man også taber udbud en gang imellem. Det er kun naturligt, men vi forsøger selvfølgelig at være så skarpe som muligt hele tiden."

"Og vi er eksempelvis yderst tilfredse med, at Københavns Kommune for nylig har tegnet en aftale med os på personaleområdet," forklarer Christoffer Hellmann.

Læs senere mere om det kommunale erp-marked, som Computerworld sætter fokus på i den kommende tid.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Danske militær-officerers fagforening ramt af hackerangreb: Cpr-numre og helbredsdata på 5.000 medlemmer kan være lækket
5.000 medarbejdere og medlemmer af danske officerrs fagforbund, HOD, kan have fået lækket cpr-numre, helbredsdata og oplysninger om privatøkonomi og strafbare forhold på det mørke internet. HOD ved efter en måneds venten på Center for Cybersikkerhed stadig ikke, hvad der er sket efter hackerangreb på organisationen.
Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen i virkeligheden for ransomware
Traditionel risk management undervurderer reelt risikoen for ransomware med op til 30%, men nye metoder kan give den fornødne indsigt.