Artikel top billede

Gigantisk computerbyggespil bliver til Hollywoodfilm

Et af de absolut hotteste spil for tiden bliver nu filmatiseret af de samme producenter, som netop har udgivet megasuccessen "Lego: The Movie".

Open-world byggespillet Minecraft er et af de mest populære spil på markedet i øjeblikket, og nu flytter de firkantede figurer fra computerskærmen til det store lærred.

Ifølge filmmediet Deadline og Markus "Notch" Persson, der er direktøren bag Minecraft, er Warner Brothers klar til at begynde arbejdet på at filmatisere det firkantede univers.

Minecraft er et open-world byggespil, hvor man i et meget pixeleret univers skal overleve i en bogstaveligt talt uendelig verden ved at grave sig ned, bygge huse og undgå zombier og de farlige "Creepers", der eksploderer som en anden Taliban-kriger.

Spillet Minecraft udkom tilbage i 2011, efter en to år lang åben beta, og blev på meget kort tid en succes blandt computerspillere af alle aldre, hvor de sammen bygger de mest imponerende arkitektoniske værker.

Fra samme producenter som The Lego Movie

Ifølge Deadline har Warner Brothers fået rettighederne af svenske Mojang AB, der ejer Minecraft, til at producere filmen, og det bliver producer Roy Lee, der skal stå for at producere filmen, der allerede nu har manuskriptforfattere til at arbejde på højtryk hos Warners.

Filmen bliver produceret igennem Roy Lee's Vertigo Entertainment, og det var også Roy Lee, der producerede det nylige megahit "The Lego Movie", som stadig går i de danske biografer.

Spillet har et grafisk udseende, som minder meget om store Legoblokke, og man kan formode, at Roy Lee blev valgt til opgaven, da Minecraft og Legoklodserne minder meget om hinanden i stilen.

Markus "Notch" Persson bekræftede selv samarbejdet med Warner Brothers via en Tweet. Hvorvidt filmen bliver en "blockbuster" eller ej, må tiden vise. 


Læs også: Spillet Minecraft skal bruges til byplanlægning

Læs også: Nu kan du bygge Minecraft med LEGO
IT-JOB

De Nationale Geologiske Undersøgelser for Danmark og Grønland (GEUS)

IT-systemadministrator søges til GEUS
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere