Artikel top billede

Gigantisk computerbyggespil bliver til Hollywoodfilm

Et af de absolut hotteste spil for tiden bliver nu filmatiseret af de samme producenter, som netop har udgivet megasuccessen "Lego: The Movie".

Open-world byggespillet Minecraft er et af de mest populære spil på markedet i øjeblikket, og nu flytter de firkantede figurer fra computerskærmen til det store lærred.

Ifølge filmmediet Deadline og Markus "Notch" Persson, der er direktøren bag Minecraft, er Warner Brothers klar til at begynde arbejdet på at filmatisere det firkantede univers.

Minecraft er et open-world byggespil, hvor man i et meget pixeleret univers skal overleve i en bogstaveligt talt uendelig verden ved at grave sig ned, bygge huse og undgå zombier og de farlige "Creepers", der eksploderer som en anden Taliban-kriger.

Spillet Minecraft udkom tilbage i 2011, efter en to år lang åben beta, og blev på meget kort tid en succes blandt computerspillere af alle aldre, hvor de sammen bygger de mest imponerende arkitektoniske værker.

Fra samme producenter som The Lego Movie

Ifølge Deadline har Warner Brothers fået rettighederne af svenske Mojang AB, der ejer Minecraft, til at producere filmen, og det bliver producer Roy Lee, der skal stå for at producere filmen, der allerede nu har manuskriptforfattere til at arbejde på højtryk hos Warners.

Filmen bliver produceret igennem Roy Lee's Vertigo Entertainment, og det var også Roy Lee, der producerede det nylige megahit "The Lego Movie", som stadig går i de danske biografer.

Spillet har et grafisk udseende, som minder meget om store Legoblokke, og man kan formode, at Roy Lee blev valgt til opgaven, da Minecraft og Legoklodserne minder meget om hinanden i stilen.

Markus "Notch" Persson bekræftede selv samarbejdet med Warner Brothers via en Tweet. Hvorvidt filmen bliver en "blockbuster" eller ej, må tiden vise. 


Læs også: Spillet Minecraft skal bruges til byplanlægning

Læs også: Nu kan du bygge Minecraft med LEGO
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere