Morten Sahl Madsen

Test- og forbrugerredaktør

E-Mail

m.madsen@cw.dk

Twitter

@mortensahl

Jeg er test- og forbrugerredaktør hos Computerworld, hvor min byline vil være at finde på artikler om blandt andet teknologi, gadgets og anmeldelser. 

Jeg har tidligere arbejdet hos tv2.dk, hvor jeg arbejdede på tværs af redaktionene, deriblandt nyhederne.tv2.dk og Beep.tv2.dk.

Jeg fik min første computer som seksårig og har siden været dybt fascineret af alt, hvad der findes mellem spillekonsoller til softwaren bag industrimaskiner.
1.491 artikler på Computerworld

Morten Sahl Madsen

3

Microsoft introducerer ny OneDrive-funktion til malware-ramte pc’er

Microsoft introducerer Files Restore-funktionen i OneDrive for Business, der kan genoprette slettede filer eller redde dig fra et malware-angreb

23. januar 2018 kl. 14.31 | læs »

Dansk tech-ambassadør: “Margrethe Vestager var ikke jordens mest populære person i Silicon Valley, men det har ændret sig”

Den danske tech-ambassadør, Casper Klynge, ønsker international regulering og fortæller også, at EU’s konkurrencekommisærs upopularitet er ovre

23. januar 2018 kl. 09.59 | læs »
4

Kalundborg Kommune har mistet logfil efter alvorligt it-koks: Hvem har haft adgang til personfølsomme filer?

Kalundborg kommune kæmper i øjeblikket med at finde ud af, om nogen har haft adgang til en server med fortrolige oplysninger.

23. januar 2018 kl. 08.06 | læs »
1

Danske elselskaber udfordrer TDC i kernemarked - men det bliver svært at tjene penge

TDC står over for nye konkurrenter i hovedstaden, men det kan blive svært for konkurrenterne, når TDC ejer al infrastruktur.

22. januar 2018 kl. 08.05 | læs »
19

Sådan byggede vi vores egen gamingcomputer for 6.500 kroner

Med Ryzen 3 kan du bygge en quad-core gamingcomputer for 6.500 kroner eller endda endnu mindre. Vi har samlet vores egen pc.

19. januar 2018 kl. 15.50 | læs »

Google’s tredje styresystem tager form: Fuchsia fungerer (næsten) på en Chromebook

Det amerikanske medie Ars Technica har formået at få Googles mystiske Fuchsia-OS til at fungere på en Chromebook, og det begynder at ligne et ægte styresystem.

19. januar 2018 kl. 13.35 | læs »

Ny tidslinje over Atea-bestikkelsessagen: Få det fulde overblik over sagens udvikling her

Igennem efteråret kørte retsmøderne på i et ivrigt tempo. Nu er vi i gang igen. Men hvornår var det nu, Rene Clausen og Michael Steen Hansen var i Las Vegas, og hvornår forlod Atea-bosserne deres poster for at skifte 3A-it? Få overblikket her på tidslinjen.

19. januar 2018 kl. 08.31 | læs »
6

Test: Marshalls nye bluetooth-headset er fantastisk til prisen

Hvis du leder efter et flot, velsiddende og velspillende headset uden kabler, så kommer du langt med Marshalls Monitor Bluetooth.

18. januar 2018 kl. 15.25 | læs »
5

Mail-kaos i bestikkelsessagen: Tiltalt it-driftschef måtte selv sørge for at få mails udleveret

It-problemer og koks i mail-formater giver fortsat massive problemer i bestikkelsessagen. Senest har en af de hovedtiltalte selv måttet give teknisk assistance over telefonen til efterforskerne hos bagmandspolitiet fra retslokalet.

18. januar 2018 kl. 13.30 | læs »
1

Med ny iOS-opdatering vil du selv kunne slå udskældt batterifunktion fra på din iPhone

Apple har sænket ydeevnen på ældre iPhones for at få batteriet til at holde længere, men nu fortæller Tim Cook, at du i fremtiden selv kan slå funktionen fra.

18. januar 2018 kl. 10.16 | læs »