Ny teknologi klar: Så vild bliver den nye Sharepoint

Sådan vil Microsoft integrere Yammer igennem hele Sharepoint og Office 365.

Las Vegas: I den kommende version af Sharepoint er Yammer ikke længere blot en tilføjelse, men bliver integreret fuldt ud igennem hele Sharepoint og Office 365.

Det var en af nyhederne på Microsofts store Sharepoint-konference, der foregår i disse dage i Las Vegas.

Derudover præsenterede Microsoft også et nyt projekt, der måske kan revolutionere måden, som man søger oplysninger på blandt kollegaer.

Én for alle...
Microsoft åbner op for et endnu mere Facebook-lignende socialt netværk med "grupper".

I grupperne samles alt, hvad der er relevant for den pågældende gruppe. For eksempel kan en gruppe marketingansatte have en gruppe om et specifikt projekt, hvor alle kalenderaftaler, dokumenter, samtaler - som nu ligger i Yammer i en fastankret bjælke i højre side - og emails er samlet ét sted.

Og den sociale idé om et fællesskab i virksomheden går hele vejen igennem de nye tiltag for Sharepoint det kommende år, hvilket er et meget bevidst valg fra Microsofts side.

"Fase ét for Microsoft med hensyn til Sharepoint og Office 365 var økonomisk: 'Vi kan give jer løsningerne billigere', forklarede Microsofts Vice President Jepp Teper og fortsætter:

"Fase to handler om transformation: 'Vi kan ændre jeres opfattelse af, hvordan man bedst driver en virksomhed: Det gør man bedst i fællesskab".

Den sociale tjeneste, der går under navnet Office Graph, vil vise alt i alle afkroge af Office: Hvem har åbnet hvilke dokumenter, hvad er blevet rettet og lynhurtigt kan man komme i kontakt med personen uden at forlade det pågældende Office 365-program.

Artiklen fortsætter på næste side...
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Strategiske it-sikkerhedsdage 2021

God it-sikkerhed er blevet en strategisk disciplin der kombinerer ledelse, adfærd, processer og teknologi. Men hvor lægger du niveauet? Hvad er vigtigt for forretningen og den drift? Hvad er knapt så vigtigt? Hvordan indtænker du it-sikkerheds-indsatsen strategisk? Hvad gør du, når skaden er sket? Bliv klogere på ”Strategiske it-sikkerhedsdage 2021: Trusler, tendenser og værktøjer”.

26. januar 2021 | Læs mere


Fuel your IT with the best-kept secret in IBM

It takes massive computing power to accurately calculate weather forecasts – and to secure that people and businesses are able to access detailed information about whether it is going to rain, shine, storm, or snow. In this seminar, you will have the chance to hear the British Met Office describe how they do exactly that.

28. januar 2021 | Læs mere


Sandheden om Schrems II – erhvervslivets nye Cuba-krise

Konsekvenserne af Schrems II kan meget vel gå hen og blive en af de største udfordringer for danske virksomheder i 2021. Så tjek ind på denne onlinebriefing, hvor den hemmelige Schrems II gæst, ComplyCloud og Datatilsynet giver dig indsigt i, hvad dommen i virkeligheden handler om, og hvilke menneskelige hensyn der ligger bag.

29. januar 2021 | Læs mere


Premium
Test: Dette smartwatch er som skabt til at krydse Gobi-ørkenen – men det fungerer også fint herhjemme
Garmin Instinct Solar er et af de første smart-ure, som slet ikke behøver at blive opladet – det har sin fordele og naturligvis også sine begrænsinger.
Computerworld
Biden sender skjult besked til kode-folket: "Hvis du læser dette, har vi brug for din hjælp”
En stående invitation er blevet opdaget i kildekoden på Det Hvide Hus' hjemmeside. Men den er kun til de eksperter, der selv kan finde den.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
White paper
Overser du muligheder for at optimere din Dynamics-investering?
Der er omfattende og ofte oversete muligheder for at understøtte centrale forretningsprocesser med Dynamics 365 Finance & Operations. For eksempel i form af fuld EDI-integration, som optimerer logistik og forsyning. Eller ved at automatisere håndteringen af konsignation eller centrale processer vedrørende elektronisk dokumentflow og dropshipping. Læs mere i dette whitepaper, der også går i dybden med fire konkrete cases.