Artikel top billede

Frank Rasmussen gør det igen: Scorer kassen på at sælge teleselskab til TDC

Den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen har solgt 50 procent af nyt teleselskab til TDC.

Telegiganten TDC har har overtaget 50 procent af aktierne i det nye telesoftwareselskab Justfone, der har den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen ved roret. Prisen er "et stort tocifret millionbeløb". Det skriver Børsen.

"Vi kommer med innovation i markedet, som ingen har set før. Ingen har forstået, at kunderne måske rent faktisk har nogle behov, de gerne vil betale for. Forbrugernes tid er meget mere værd end prisen på en datapakke," siger adm. direktør Frank Rasmussen til avisen.

Serieiværksætteren står bl.a. bag lavprisselskaberne Telmore og Bibob, og med det nye selskab forsøger han ifølge avisen at sætte en stopper for den telepriskrig, som han selv har været med til at eskalere med sine lavprisselskaber.

Målsætningen med selskabet, der blev søsat i maj 2013, er at blive en international spiller på markedet, og med den nye investoraftale med TDC er man langt foran tidsplanen.

"Når vi skal gå internationalt med det her, er det jo umådeligt svært som et lille selskab fra Herlev. Der står vi meget stærkere, når vi kommer som en partner til TDC. De kan nemmere åbne døren for os," forklarer Frank Rasmussen.

Blandt de godt 50 nye løsninger, som selskabet har på tegnebrættet, er en kø-funktion, som man kender det fra det offentlige og større virksomheders telefonsystemer.

Desuden skal det være muligt at begrænse børns forbrug på mobilen, så de ikke har mulighed for at ringe eller skrive en sms til andre end deres forældre i skoletiden eller sent om aftenen.

Den strategi er de begejstret for i TDC. Koncerndirektør Asger Hattel forklarer, hvorfor Frank Rasmussen er et spændende bekendtskab:

"Det er en god forretningsidé, og vi tror på, at det er dét, som kunderne efterspørger. Første skridt er at få sat projektet i gang og at skabe vækst. Vi vil meget gerne se, hvordan platformen udvikler sig de første et-to år. Dernæst vil vi i selskabets bestyrelse tage stilling til, om vi skal gøre andre ting," forklarer Asger Hattel til Børsen.

Læs også:

Telebranchens vilde entreprenør - sådan scorer han kassen igen og igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere