Artikel top billede

Frank Rasmussen gør det igen: Scorer kassen på at sælge teleselskab til TDC

Den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen har solgt 50 procent af nyt teleselskab til TDC.

Telegiganten TDC har har overtaget 50 procent af aktierne i det nye telesoftwareselskab Justfone, der har den erfarne teleiværksætter Frank Rasmussen ved roret. Prisen er "et stort tocifret millionbeløb". Det skriver Børsen.

"Vi kommer med innovation i markedet, som ingen har set før. Ingen har forstået, at kunderne måske rent faktisk har nogle behov, de gerne vil betale for. Forbrugernes tid er meget mere værd end prisen på en datapakke," siger adm. direktør Frank Rasmussen til avisen.

Serieiværksætteren står bl.a. bag lavprisselskaberne Telmore og Bibob, og med det nye selskab forsøger han ifølge avisen at sætte en stopper for den telepriskrig, som han selv har været med til at eskalere med sine lavprisselskaber.

Målsætningen med selskabet, der blev søsat i maj 2013, er at blive en international spiller på markedet, og med den nye investoraftale med TDC er man langt foran tidsplanen.

"Når vi skal gå internationalt med det her, er det jo umådeligt svært som et lille selskab fra Herlev. Der står vi meget stærkere, når vi kommer som en partner til TDC. De kan nemmere åbne døren for os," forklarer Frank Rasmussen.

Blandt de godt 50 nye løsninger, som selskabet har på tegnebrættet, er en kø-funktion, som man kender det fra det offentlige og større virksomheders telefonsystemer.

Desuden skal det være muligt at begrænse børns forbrug på mobilen, så de ikke har mulighed for at ringe eller skrive en sms til andre end deres forældre i skoletiden eller sent om aftenen.

Den strategi er de begejstret for i TDC. Koncerndirektør Asger Hattel forklarer, hvorfor Frank Rasmussen er et spændende bekendtskab:

"Det er en god forretningsidé, og vi tror på, at det er dét, som kunderne efterspørger. Første skridt er at få sat projektet i gang og at skabe vækst. Vi vil meget gerne se, hvordan platformen udvikler sig de første et-to år. Dernæst vil vi i selskabets bestyrelse tage stilling til, om vi skal gøre andre ting," forklarer Asger Hattel til Børsen.

Læs også:

Telebranchens vilde entreprenør - sådan scorer han kassen igen og igen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Kan ikke skifte leverandør: Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle uden udbud
Region Sjælland underskriver million-aftale med Oracle, der er eneste selskab, der kan levere den software, som regionen er afhængig af. “Et skifte fra Oracle-teknologi til anden teknologi er noget nær umuligt,” konkluderer regionen.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Går du glip af fordelene ved at være på flere online markedspladser?
Der er store fordele ved at være på flere e-handelskanaler – men potentielt også mere besvær. I dette whitepaper kan du læse, hvordan du optimerer indsatsen og samler det hele i én platform.