Artikel top billede

Håbløst iPhone-problem løst med iOS-opdatering

Et irriterende problem ved Apples iPhone, som rigtig mange brugere har bøvlet med i månedsvis, er nu endelig løst med software-opdateringen iOS 7.1.

Mange brugere af Apples iPhone 4 har siden frigivelsen af iOS 7 sidste efterår måttet leve med en telefon, der pludselig blev meget langsom at arbejde med på grund af det nye styresystem.

IoS 7 er nemlig designet og optimeret til iPhone 5s og dermed til noget kraftigere hardware.

Da man ikke kan trylle en 64-bit arkitektur og en ny M7 sensor-chip ind i en iPhone 4 fra 2010, har mange brugere i stedet måttet slå diverse funktioner og animationer fra for at få noget af den tabte hastighed tilbage.

Nu har Apple imidlertid frigivet iOS 7.1, og som Computerworld skrev tirsdag, har den version af styresystemet blandt andet til formål at gøre noget ved performance-problemerne i iPhone 4.

Og Apples løfte om bedre performance på de "gamle" iPhones ser faktisk ud til at holde stik.

Sådan fungerer iOS 7.1 på iPhone 4

Computerworld har testet iOS 7.1 på en iPhone 4 i det seneste døgns tid, og hastigheden er mærkbart forbedret - uden at det dog er noget, der blæser os helt omkuld.

Det er også den opfattelse, man finder i Apples eget support-forum, hvor de første kommenarer om hastigheden er begyndt at dumpe ind.

"iOS 7.1 ser ud til at være et skridt i den rigtige retning i forhold til iOS 7. Stadig ikke så godt som iOS 6, men det er meget bedre end oplevelsen med iOS 7 nu. Fortsæt det gode arbejde," lyder en kommentar.

Computerworlds test viser dog også, at selv om iOS 7.1 kører noget bedre på en iPhone 4 end iOS 7, kan man øge hastigheden yderligere ved at følge vores lille guide til, hvordan man slår diverse krævende funktioner fra - se den her.

Du kan se performance-forbedringerne herunder i en YouTube-video fra ArsTechnica:

Læs også:

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone

Gør Apple din "gamle" iPhone sløv med vilje?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere