Artikel top billede

Håbløst iPhone-problem løst med iOS-opdatering

Et irriterende problem ved Apples iPhone, som rigtig mange brugere har bøvlet med i månedsvis, er nu endelig løst med software-opdateringen iOS 7.1.

Mange brugere af Apples iPhone 4 har siden frigivelsen af iOS 7 sidste efterår måttet leve med en telefon, der pludselig blev meget langsom at arbejde med på grund af det nye styresystem.

IoS 7 er nemlig designet og optimeret til iPhone 5s og dermed til noget kraftigere hardware.

Da man ikke kan trylle en 64-bit arkitektur og en ny M7 sensor-chip ind i en iPhone 4 fra 2010, har mange brugere i stedet måttet slå diverse funktioner og animationer fra for at få noget af den tabte hastighed tilbage.

Nu har Apple imidlertid frigivet iOS 7.1, og som Computerworld skrev tirsdag, har den version af styresystemet blandt andet til formål at gøre noget ved performance-problemerne i iPhone 4.

Og Apples løfte om bedre performance på de "gamle" iPhones ser faktisk ud til at holde stik.

Sådan fungerer iOS 7.1 på iPhone 4

Computerworld har testet iOS 7.1 på en iPhone 4 i det seneste døgns tid, og hastigheden er mærkbart forbedret - uden at det dog er noget, der blæser os helt omkuld.

Det er også den opfattelse, man finder i Apples eget support-forum, hvor de første kommenarer om hastigheden er begyndt at dumpe ind.

"iOS 7.1 ser ud til at være et skridt i den rigtige retning i forhold til iOS 7. Stadig ikke så godt som iOS 6, men det er meget bedre end oplevelsen med iOS 7 nu. Fortsæt det gode arbejde," lyder en kommentar.

Computerworlds test viser dog også, at selv om iOS 7.1 kører noget bedre på en iPhone 4 end iOS 7, kan man øge hastigheden yderligere ved at følge vores lille guide til, hvordan man slår diverse krævende funktioner fra - se den her.

Du kan se performance-forbedringerne herunder i en YouTube-video fra ArsTechnica:

Læs også:

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone

Gør Apple din "gamle" iPhone sløv med vilje?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på hændelser. Det handler om at eliminere kompleksitet, sikre smidighed og sikre fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Effektiv drift og support af applikationer i Dynamics 365 FO

Med Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er forretningssystemet flyttet i skyen. Dermed er det slut med store opgraderingsprojekter, og virksomheder og organisationer skal i stedet være klar til løbende opdateringer, som sendes ud flere gange om året. Det kræver et særligt fokus på effektiv drift af applikationerne, hvis stabiliteten i applikationerne skal opretholdes og konkurrenceevnen bevares. I dette webinar bliver du inspireret til, hvordan du får mest muligt ud af din investering i Microsoft Dynamics 365 FO med en driftsaftale, så platformen udvikler sig sammen med din forretning.

24. juni 2021 | Læs mere


The intelligent business: From neat idea to reality

The choice to become a more intelligent business and optimize workflows is not always straightforward, but it requires that you take a step back and see the possibilities in other ways. Come inside when we try to focus on the intelligent business. Hear how SAP S / 4HANA makes processes intelligent and transforms traditional workflows.

01. juli 2021 | Læs mere


Premium
Den nye kulørte iMac er så Applesk at det næsten gør ondt – og derfor ville jeg ikke selv købe en
Apple-dyderne lever i allerbedste velgående i selskabets nye, lækre og farverige iMac – og det bør få dig til at se dig om efter noget andet.
Computerworld
Efter Windows 11-lækket: Her er de nye elementer - og lanceringsdatoen
Podcast: Hvad kan Windows 11 tilbyde? Hvad kræver det af dit hardware? Hvornår kommer det? Og hvorfor har NNIT indsat Pär Fors som ny topchef? Ham har vi mødt på hans kontor i Søborg. Få svarene i denne episode af Computerworlds nyhedspodcast.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Kommunal IT-sikkerhed: Sådan håndterer du det mest effektivt
Hvordan sikrer du systemer og fortrolige data i den kommunale sektor trods begrænsede budgetter og en lang række krav til den digitale transformationsproces? Få et godt overblik her.