Interne mails:Netcompany har kendt til datatyveri lang tid før offentligheden fik det at vide

Artikel top billede

Håbløst iPhone-problem løst med iOS-opdatering

Et irriterende problem ved Apples iPhone, som rigtig mange brugere har bøvlet med i månedsvis, er nu endelig løst med software-opdateringen iOS 7.1.

Mange brugere af Apples iPhone 4 har siden frigivelsen af iOS 7 sidste efterår måttet leve med en telefon, der pludselig blev meget langsom at arbejde med på grund af det nye styresystem.

IoS 7 er nemlig designet og optimeret til iPhone 5s og dermed til noget kraftigere hardware.

Da man ikke kan trylle en 64-bit arkitektur og en ny M7 sensor-chip ind i en iPhone 4 fra 2010, har mange brugere i stedet måttet slå diverse funktioner og animationer fra for at få noget af den tabte hastighed tilbage.

Nu har Apple imidlertid frigivet iOS 7.1, og som Computerworld skrev tirsdag, har den version af styresystemet blandt andet til formål at gøre noget ved performance-problemerne i iPhone 4.

Og Apples løfte om bedre performance på de "gamle" iPhones ser faktisk ud til at holde stik.

Sådan fungerer iOS 7.1 på iPhone 4

Computerworld har testet iOS 7.1 på en iPhone 4 i det seneste døgns tid, og hastigheden er mærkbart forbedret - uden at det dog er noget, der blæser os helt omkuld.

Det er også den opfattelse, man finder i Apples eget support-forum, hvor de første kommenarer om hastigheden er begyndt at dumpe ind.

"iOS 7.1 ser ud til at være et skridt i den rigtige retning i forhold til iOS 7. Stadig ikke så godt som iOS 6, men det er meget bedre end oplevelsen med iOS 7 nu. Fortsæt det gode arbejde," lyder en kommentar.

Computerworlds test viser dog også, at selv om iOS 7.1 kører noget bedre på en iPhone 4 end iOS 7, kan man øge hastigheden yderligere ved at følge vores lille guide til, hvordan man slår diverse krævende funktioner fra - se den her.

Du kan se performance-forbedringerne herunder i en YouTube-video fra ArsTechnica:

Læs også:

Apple klar med nyt iOS til din iPhone - hent det her

Fire lette trin: Få hastigheden tilbage i din iPhone

Gør Apple din "gamle" iPhone sløv med vilje?
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan får CFOen og den it-ansvarlige hurtig og sikker viden på hånden

Som CFO og it- ansvarlig er automatisering og avanceret dataanalyse blevet en del af hverdagen. Både for at sikre acceleration af forretningskritiske processer men også for at sikre en opdateret og handlingsorienteret indsigt. Men hvordan får man fuldt overblik og udbytte af disse processer? Det sætter vi fokus på, med dette eksklusive roundtable-event.

07. marts 2024 | Læs mere


SAP Excellence Day 2024

Hvordan orkestrerer og opdeler du SAP-projekter, så det bliver muligt og realistisk at hjemtage gevinster langt hurtigere? Hvad er den mest effektive metodik, når man skal arbejde med no-code/low-code og Business Automation i SAP?

12. marts 2024 | Læs mere


Business Intelligence & Analytics Day

Gennem konkrete cases fra den virkelige verden giver vi dig også inspiration til, hvordan du i praksis graver efter – og finder - guldet i de stigende mængder data, din virksomhed producerer i bl.a. finans, drift, logistik og produktion. Samt hvordan du realiserer værdien af informationerne ved at indsamle, håndtere og analysere dem korrekt og systematisk.

14. marts 2024 | Læs mere