Artikel top billede

Tidligere TDC-direktør har fået nyt job i dansk virksomhed

Anders Blauenfeldt, der tidligere på året stoppede som udviklingsdirektør i TDC efter en stor organisationsændring, har nu fundet nyt arbejde.

Tidligere udviklingsdirektør i TDC Anders Blauenfeldt har fået nyt job.

Han indtræder i ledelsen og ejerkredsen af Mofibo som CTO med ansvar for teknikken og produktudviklingen, oplyser han i en mail til Computerworld.

Mofibo er en tjeneste til streaming af e-bøger, som blev lanceret sidste år af Morten Strunge, manden bag teleselskabet Onfone, der blev solgt til TDC.

"Mofibo har bevist sin model og produkt og trækker 5000 nye kunder ind om måneden, men er stadig i starten af sin rejse og med en lille organisation," skriver Anders Blauenfeldt. 

"Spændende udviklingspotentiale foran sig, både i form af mange forskellige typer produktinnovation, men bestemt også i form af international ekspansion hvor vi regner med at lancere i Sverige senere i år."

Anders Blauenfeldt stoppede tidligere på året i TDC i forbindelse med en større organisationsændring.

Selv om han blev tilbudt andre stillinger i TDC, valgte han at sige nej, har han tidligere forklaret til Computerworld.

"Jeg besluttede mig for, at det var den rette timing til, at jeg efter 12 år i koncernen skulle prøve noget andet," sagde Anders Blauenfeldt dengang.

Stor direktør-udskiftning i TDC

Anders Blauenfeldt er bare en af flere direktører, der er stoppet i TDC på det seneste.

Både koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv og koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen af TDC har også har valgt at sige op.

Computerworld har tidligere spurgt TDC's koncernchef, Carsten Dilling, hvordan det påvirker TDC, at flere af de mest centrale direktører stopper?

"Når man har en virksomhed med cirka 500 chefer og ledere, er der selvfølgelig noget dynamik ud og ind af det system. Det er ikke unaturligt, at nogle af vores allerdygtigste chefer, når de føler, at de har lavet det stykke arbejde, de er rigtig gode til, gerne vil videre - og i øvrigt får nogle rigtig attraktive jobtilbud," lød svaret blandt andet fra Carsten Dilling.

Læs også:

Endnu en exit i TDC: Udviklingsdirektør har også sagt op

TDC's Carsten Dilling: Derfor er vi gode til at effektivisere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere