Artikel top billede

(Foto: James Lipman)

Gratis Computerworld-konference: Bliv klog på mobilitet, cloud og data - og prøv en Tesla S

Tre teknologier vil i fællesskab forandre it-jobbet: Mobilteknologien, cloud og eksplosionen i data-analyse. Computerworld har samlet dem i én konference. Og du er inviteret med. Se hvordan her.

Mobilteknologien, mulighederne med cloud computing og analysemulighederne i big data forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før.

Det er derfor, Computerworlds eventhold har skabt Computerworld Summit, en gratis konference den 3. april i København, hvor mobility, cloud og data er i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal virke i.

Derfor kan du blandt andet høre oplæg som:

  • Hvordan teknologiernes forandring påvirker dine forretningssystemer - af Ricky Gangsted-Rasmussen fra Microsoft.
  • Hvordan gigant-rejsebureauet Expedia har brugt data til at gøre virksomheden klogere - fortalt af deres amerikanske analysechef, Michael Gulmann.
  • Hvordan 5G og ultrahøj mobil båndbredde, ifølge Huaweis europæiske forskningschef David Soldani, vil ændre aktuelle internetmodeller til nye koncepter og skabe en "softwarisation" af netværket
I alt har du, helt gratis, adgang til i alt 12 foredrag og en god frokost. Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager. Du kan se hele programmet for dagen her.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogle, du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

På Computerworld Summit har du i øvrigt også mulighed for at prøve lidt af fremtiden - for Tesla stiller op med et par af deres luksus el-biler og giver gerne en prøvetur på dagen.

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere