Artikel top billede

(Foto: James Lipman)

Gratis Computerworld-konference: Bliv klog på mobilitet, cloud og data - og prøv en Tesla S

Tre teknologier vil i fællesskab forandre it-jobbet: Mobilteknologien, cloud og eksplosionen i data-analyse. Computerworld har samlet dem i én konference. Og du er inviteret med. Se hvordan her.

Mobilteknologien, mulighederne med cloud computing og analysemulighederne i big data forandrer it-jobbet hurtigere og mere grundlæggende end nogensinde før.

Det er derfor, Computerworlds eventhold har skabt Computerworld Summit, en gratis konference den 3. april i København, hvor mobility, cloud og data er i centrum en hel dag.

Det er også derfor, vi har sikret os talere, som kender teknologierne, men lige så vigtigt: Som også kender den verden, som de skal virke i.

Derfor kan du blandt andet høre oplæg som:

  • Hvordan teknologiernes forandring påvirker dine forretningssystemer - af Ricky Gangsted-Rasmussen fra Microsoft.
  • Hvordan gigant-rejsebureauet Expedia har brugt data til at gøre virksomheden klogere - fortalt af deres amerikanske analysechef, Michael Gulmann.
  • Hvordan 5G og ultrahøj mobil båndbredde, ifølge Huaweis europæiske forskningschef David Soldani, vil ændre aktuelle internetmodeller til nye koncepter og skabe en "softwarisation" af netværket
I alt har du, helt gratis, adgang til i alt 12 foredrag og en god frokost. Alt sammen centralt i København på hotel SAS Radisson Blu på Amager. Du kan se hele programmet for dagen her.

Med 500 deltagere kommer der sandsynligvis nogle, du kender - og du har samtidig mulighed for at få adgang til 499 andre it-professionelles netværk og erfaringer.

På Computerworld Summit har du i øvrigt også mulighed for at prøve lidt af fremtiden - for Tesla stiller op med et par af deres luksus el-biler og giver gerne en prøvetur på dagen.

Læs mere om Computerworld Summit og hvordan du får meldt dig gratis til her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere