Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

YouSee ind i mobilkrig: Lader kunderne skrue op og ned for forbruget

TDC-ejede YouSee vil nu lade mobil-kunderne skrue op og ned for data og taletid.

Det TDC-ejede kabel-TV-selskab YouSee forsøger nu at gå nye veje for at fastholde mobilkundernes interesse. Det sker med et tilbud, hvor kunderne kan justere på fordelingen af taletid og data i deres mobilpakker. Det skriver dr.dk.

Ifølge YouSee bruger en dansk mobilkunde i gennemsnit to timers taletid og en gigabyte data månedligt på deres private mobilabonnement, men mange betaler for en langt større mobilpakke.

"I længden er det nok ikke en farbar vej at blive ved med at sælge folk langt mere, end de faktisk har brug for," siger Kasper Ørtvig, der er afdelingschef hos YouSee mobil, til dr.dk.

TDC købte i 2011 mobilrebellen Onfone, der havde startet en heftig priskrig. Kort før jul meddelte TDC dog, at Onfone-navnet skulle nedlægges, og selskabet i stedet skal leve videre under navnet YouSee mobil.

Billigere end en pizza

Teleanalytiker John Strand, Strand Consult, peger på, at mobilprodukter efterhånden er blevet så billige, at det ikke giver meget mening at sætte priserne længere ned.

"I dag er priserne kommet så langt ned, at det er billigere at have et mobilabonnement end at købe en stor pizza og en cola," siger John Strand.

Derfor må selskaberne gå nye veje, mener han.

"Konkurrencen på mobilmarkedet er benhård. Alle mobiludbydere prøver at finde på nye produkter til deres kunder, og nøgleordet for de fleste af dem er at gøre det mere simpelt - og let at kommunikere og markedsføre. YouSee har allerede lanceret bland-selv på bredbånd og TV, og det er kun naturligt også at gøre det på mobil," siger John Strand til dr.dk.

Læs også:

Sådan vil TDC bevare tronen i dansk tele-krig
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere