Artikel top billede

Dansk lancering: Så lang tid må du vente på Xbox One

Endelig er der kommet en dato for den danske lancering for Microsofts Xbox One. Men der er desværre længe til.

Microsofts Xbox One kommer først til Danmark til september.

Det skriver Microsofts Xbox-afdeling selv på en blogpost, i forbindelse med hvad de kalder den mest succesfulde Xbox-lancering i historien.

Her offentliggør Microsoft 26 nye markeder, heriblandt Danmark og de andre nordiske lande.

Det er væsentligt længere tid, end de danske forbrugere nok havde forventet. Xbox One udkom på det amerikanske marked tilbage i oktober, så de danske konsolspillere vil være næsten et år bagud, når de endelig får fingrene om controlleren.

"Vi vil levere det bedst mulige produkt"

Ifølge Microsoft handler det om, at produktet skal være så perfekt som muligt.

"Vi vil være sikre på, at vi kan levere det bedst mulige produkt på lanceringsdagen. At lokalisere et produkt som Xbox One er en kompleks og omfattende opgave, der tager lang tid," siger Nicolaj Knudsen, der er PR-ansvarlig for Xbox i Danmark, og tilføjer:

"Vi oplever kæmpe interesse for Xbox, og vi har et ansvar for at sikre, at kvaliteten er så høj som overhovedet mulig, inden vi markedsfører den i Danmark."

En mere præcis dato for lanceringen i Danmark formodes at komme senere på foråret, og kan du ikke vente, kan du følge rådene fra denne artikel om, hvordan du kan købe en Xbox One i udlandet.

Alternativet er selvfølgelig en Playstation 4, som vil nå at være på det danske marked i næsten et år, før Xbox One officielt kommer til Danmark.
IT-JOB

Capgemini Danmark A/S

Software Engineer

Knud E. Hansen A/S

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere