Artikel top billede

Dansk lancering: Så lang tid må du vente på Xbox One

Endelig er der kommet en dato for den danske lancering for Microsofts Xbox One. Men der er desværre længe til.

Microsofts Xbox One kommer først til Danmark til september.

Det skriver Microsofts Xbox-afdeling selv på en blogpost, i forbindelse med hvad de kalder den mest succesfulde Xbox-lancering i historien.

Her offentliggør Microsoft 26 nye markeder, heriblandt Danmark og de andre nordiske lande.

Det er væsentligt længere tid, end de danske forbrugere nok havde forventet. Xbox One udkom på det amerikanske marked tilbage i oktober, så de danske konsolspillere vil være næsten et år bagud, når de endelig får fingrene om controlleren.

"Vi vil levere det bedst mulige produkt"

Ifølge Microsoft handler det om, at produktet skal være så perfekt som muligt.

"Vi vil være sikre på, at vi kan levere det bedst mulige produkt på lanceringsdagen. At lokalisere et produkt som Xbox One er en kompleks og omfattende opgave, der tager lang tid," siger Nicolaj Knudsen, der er PR-ansvarlig for Xbox i Danmark, og tilføjer:

"Vi oplever kæmpe interesse for Xbox, og vi har et ansvar for at sikre, at kvaliteten er så høj som overhovedet mulig, inden vi markedsfører den i Danmark."

En mere præcis dato for lanceringen i Danmark formodes at komme senere på foråret, og kan du ikke vente, kan du følge rådene fra denne artikel om, hvordan du kan købe en Xbox One i udlandet.

Alternativet er selvfølgelig en Playstation 4, som vil nå at være på det danske marked i næsten et år, før Xbox One officielt kommer til Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Drukner din sikkerhed i et hav af falske advarsler?

Der er et konstant våbenkapløb i gang mellem de værktøjer, din IT-sikkerhedsafdeling har til rådighed og et stigende antal komplekse og mangeartede cybertrusler. Men når sikkerhedsinfrastrukturen udbygges, stiger kompleksiteten og mængden af advarsler også. Hermed får du svært ved at skelne mellem et stort antal falsk positive og de få – men reelle og kritiske! – advarsler, du skal prioritere at håndtere. Bliv klogere på hvordan du håndtere det.

15. juni 2021 | Læs mere


Datadrevet forretning 2021: Sæt automatisering og data på den strategiske dagsorden

Ved at anvende data på den korrekte måde, kan du og din virksomhed for alvor sætte skub i konkurrencen. Der ligger en værdifuld viden om kunder, kundeadfærd, konkurrenter, markeder og meget andet i den data, der svæver rundt omkring os. Med den nyeste teknologi er det endda blevet nemmere at automatisere disse processer.

16. juni 2021 | Læs mere


Cloud giver dig fleksibilitet, skalerbarhed og agilitet – men hvordan håndterer man sikkerheden?

Cloudsikkerhed handler om effektiv orkestrering og automatisering for at muliggøre hurtig detektion af og reaktion på incidents. Det handler om at eliminere kompleksitet, det handler om at fortsat sikre smidighed og fleksibilitet. På dette seminar bliver du klogere på hvordan du planlægger, designer, implementerer og kører dit cybersikkerhedsprogram effektivt.

23. juni 2021 | Læs mere


Premium
Test: Duer Samsungs første Pro-pc'er til noget?
Samsung Galaxy Book Pro serien er et bevis på, at de etablerede pc-producenter får sig en formidabel udfordrer i den sydkoreanske supersværvægter.
CIO
Der findes ikke noget vigtigere for din virksomhedskultur end psychological safety
Klumme: Forskningen er entydig: Vidensarbejde er mere effektiv, når du tør stille spørgsmål, rejse kritik og indrømme fejl helt uden frygt for at blive straffet eller gjort til grin. Hvis du ikke har fokus på denne del af din virksomhedskultur, så lever din virksomhed og dine medarbejdere ikke op til deres fulde potentiale.
White paper
Er det nu? Eller skal vi vente? Optimér udskiftning af servere i koncernen
Denne analyse giver dig svar på, hvordan du rammer ”the sweet spot”, der sikrer maksimal udnyttelse af eksisterende hardware i koncernens IT-miljø, inden du skifter til nye servere.