Artikel top billede

Dansk lancering: Så lang tid må du vente på Xbox One

Endelig er der kommet en dato for den danske lancering for Microsofts Xbox One. Men der er desværre længe til.

Microsofts Xbox One kommer først til Danmark til september.

Det skriver Microsofts Xbox-afdeling selv på en blogpost, i forbindelse med hvad de kalder den mest succesfulde Xbox-lancering i historien.

Her offentliggør Microsoft 26 nye markeder, heriblandt Danmark og de andre nordiske lande.

Det er væsentligt længere tid, end de danske forbrugere nok havde forventet. Xbox One udkom på det amerikanske marked tilbage i oktober, så de danske konsolspillere vil være næsten et år bagud, når de endelig får fingrene om controlleren.

"Vi vil levere det bedst mulige produkt"

Ifølge Microsoft handler det om, at produktet skal være så perfekt som muligt.

"Vi vil være sikre på, at vi kan levere det bedst mulige produkt på lanceringsdagen. At lokalisere et produkt som Xbox One er en kompleks og omfattende opgave, der tager lang tid," siger Nicolaj Knudsen, der er PR-ansvarlig for Xbox i Danmark, og tilføjer:

"Vi oplever kæmpe interesse for Xbox, og vi har et ansvar for at sikre, at kvaliteten er så høj som overhovedet mulig, inden vi markedsfører den i Danmark."

En mere præcis dato for lanceringen i Danmark formodes at komme senere på foråret, og kan du ikke vente, kan du følge rådene fra denne artikel om, hvordan du kan købe en Xbox One i udlandet.

Alternativet er selvfølgelig en Playstation 4, som vil nå at være på det danske marked i næsten et år, før Xbox One officielt kommer til Danmark.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Skab en bedre bundlinje ved at gentænke rammerne i kampen om fremtidens talenter

Mennesker er forskellige og medarbejdere arbejder forskelligt. Nøglen til succes for fremtidens virksomheder er at tage udgangspunkt i de ansattes forskellige og individuelle behov. Kort sagt behandler du dine medarbejdere ens ved at behandle dem forskelligt

07. februar 2023 | Læs mere


Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere