Artikel top billede

Så er det slut: It-gigant fyrer topchefen

Direktør-exit hos sikkerheds-gigant, der leverer software til rigtig mange danskeres pc'er - og netop er valgt som leverandør til den danske stat.

Den administrerende direktør hos sikkerhedsfirmaet Symantec, Steve Bennett, er netop blevet afskediget.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig skriver Symantec, at bestyrelsesmedlem Michael Brown nu er udnævnt som midlertidig CEO, og at man straks går i gang med at finde en permanent løsning.

"Vi anerkender Steves bidrag til Symantec, inklusive at udvikle og lede en stribe succesfulde initiativer fokuseret på organisatoriske justeringer, besparelser og proces-effektiviseringer," skriver Symantec om den nu forhenværende direktør.

"Nu er vores prioritet at identificere en leder, der kan udnytte vores virksomheds aktiver og leder-teamet til at drive den næste etape inden for Symantecs produkt-innovation og vækst," lyder det videre.

Steve Bennett har kun været direktør i Symantec siden juli 2012, så det var ikke længe, han fik lov til at stå i spidsen for sikkerheds-giganten. 

Verdens største sikkerhedsfirma

Symantec, der blev stiftet i Californien helt tilbage i 1982, er verdens største sikkerhedsfirma. Virksomheden har flere end 20.000 ansatte.

Virksomheden havde sidste år en omsætning på godt 38 milliarder kroner.

Der foregår i disse år en markant konkurrence blandt sikkerhedsselskaberne, samtidig med at nye trends som mobile løsninger og software-as-a-service er med til at ændre branchens fokus ganske voldsomt.

Moderniseringsstyrelsen har i øvrigt netop valgt Symantec som et af to selskaber, der skal tage hånd om it-sikkerheden i staten i de næste tre år og dermed levere løsninger til blandt andet politiet, PET, Skat og de øvrige statslige institutioner.

Læs også:

Disse to antivirus-programmer skal sikre den danske stat

Symantec: Antivirus-software alene er ikke nok
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere