Artikel top billede

Så er det slut: It-gigant fyrer topchefen

Direktør-exit hos sikkerheds-gigant, der leverer software til rigtig mange danskeres pc'er - og netop er valgt som leverandør til den danske stat.

Den administrerende direktør hos sikkerhedsfirmaet Symantec, Steve Bennett, er netop blevet afskediget.

Det meddeler selskabet i en pressemeddelelse.

Samtidig skriver Symantec, at bestyrelsesmedlem Michael Brown nu er udnævnt som midlertidig CEO, og at man straks går i gang med at finde en permanent løsning.

"Vi anerkender Steves bidrag til Symantec, inklusive at udvikle og lede en stribe succesfulde initiativer fokuseret på organisatoriske justeringer, besparelser og proces-effektiviseringer," skriver Symantec om den nu forhenværende direktør.

"Nu er vores prioritet at identificere en leder, der kan udnytte vores virksomheds aktiver og leder-teamet til at drive den næste etape inden for Symantecs produkt-innovation og vækst," lyder det videre.

Steve Bennett har kun været direktør i Symantec siden juli 2012, så det var ikke længe, han fik lov til at stå i spidsen for sikkerheds-giganten. 

Verdens største sikkerhedsfirma

Symantec, der blev stiftet i Californien helt tilbage i 1982, er verdens største sikkerhedsfirma. Virksomheden har flere end 20.000 ansatte.

Virksomheden havde sidste år en omsætning på godt 38 milliarder kroner.

Der foregår i disse år en markant konkurrence blandt sikkerhedsselskaberne, samtidig med at nye trends som mobile løsninger og software-as-a-service er med til at ændre branchens fokus ganske voldsomt.

Moderniseringsstyrelsen har i øvrigt netop valgt Symantec som et af to selskaber, der skal tage hånd om it-sikkerheden i staten i de næste tre år og dermed levere løsninger til blandt andet politiet, PET, Skat og de øvrige statslige institutioner.

Læs også:

Disse to antivirus-programmer skal sikre den danske stat

Symantec: Antivirus-software alene er ikke nok
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere