Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

Nyt stik skal afløse alle dine usb-kabler

Nyt type stik vil både lade og overføre data i høj hastighed - og kan samtidig være med til at reducere dit kabelroderi.

Shenzen, Kina: Et nyt kabel og et nyt stik skal afløse alle eksisterende usb-kabler og skabe en fælles standard.

Indtil nu har usb-stik været opdelt i type A og type B til henholdsvis værtsenheder og klienter, men nu kommer der en type C, som er et universelt stik.

Dermed får alle kabler samme stik i begge ender, således at kabler kan vendes samtidig med, at de kan bruges mellem alle enheder.

Desuden bliver der mulighed for at oplade større enheder som for eksempel bærbare computere.

Løsningen er også intelligent, således at et kabel forbundet mellem en bærbar og en smartphone vil få den bærbare til at oplade smartphonen, mens et kabel mellem en strømforsyning og en bærbar vil oplade den bærbare.

Det hele er en del af usb 3.1, der arbejder med en hastighed på 10 Gb/s.

Omfavnet af EU

Det nye stik er også blevet vel modtaget af EU, der har bestemt, at stikket skal være standardstik til opladning i fremtiden.

Det er med til at give Apple hovedpine, da man nu skal tage stilling til, om man vil udskifte det proprietære ladestik.

Med den høje hastighed bliver der også mulighed for at køre DisplayPort over usb, således at en fladskærm i fremtiden kun behøver et enkelt kabel til både strøm og data.

Læs også: USB-dock test: Få meget mere ud af din tynde bærbare
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere