Artikel top billede

Google: Du får pengene tilbage for denne Android-app

Google er nødt til at undskylde for Android-app, der er downloadet mere end 10.000 gange - og betale pengene tilbage til kunderne.

Det rene fup og fidus.

Sådan burde beskrivelsen af app'en Virus Shield have lydt, når Android-brugerne betalte fire dollar for den i Google Play Store.

I stedet lovede Virus Shield at beskytte din smartphone eller tablet ved at være en komplet antivirus-app, der forhindrer, at skadelige apps bliver installeret på din device og scanner apps og filer i realtid.

Det var bare ikke sandt, og som vi skrev før påske, er flere end 10.000 Android-brugere blevet narret til at betale penge for app'en, før fupnummeret blev opdaget, og Virus Shield - der i øvrigt røg til tops på hitlisten - fik sparket fra Google Play Store.

Nu oplyser siden Android Police - der også afslørede den falske app - at Google lover at betale pengene tilbage til de forudrettede Android-brugere.

Android Police bringer en email fra Google, som er sendt til de brugere, der betalte penge for Virus Shield.

Ud over at komme med en undskyldning skriver Google også i mailen:

"Google Plays politik forbyder på det strengeste falske løfter som disse, og i lyset af dette refunderer vi nu dit Virus Shield køb. Du bør kunne se beløbet refunderet til din konto inden for de næste 14 dage."

Samtidig fremgår det af mailen fra Google, som Android Police bringer, at de ramte Android-brugere også får fem dollar ekstra til at handle for i Google Play Store.

Læs også:

Falsk Android-app snyder Google og tusindvis af brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere