Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Google: Du får pengene tilbage for denne Android-app

Google er nødt til at undskylde for Android-app, der er downloadet mere end 10.000 gange - og betale pengene tilbage til kunderne.

Det rene fup og fidus.

Sådan burde beskrivelsen af app'en Virus Shield have lydt, når Android-brugerne betalte fire dollar for den i Google Play Store.

I stedet lovede Virus Shield at beskytte din smartphone eller tablet ved at være en komplet antivirus-app, der forhindrer, at skadelige apps bliver installeret på din device og scanner apps og filer i realtid.

Det var bare ikke sandt, og som vi skrev før påske, er flere end 10.000 Android-brugere blevet narret til at betale penge for app'en, før fupnummeret blev opdaget, og Virus Shield - der i øvrigt røg til tops på hitlisten - fik sparket fra Google Play Store.

Nu oplyser siden Android Police - der også afslørede den falske app - at Google lover at betale pengene tilbage til de forudrettede Android-brugere.

Android Police bringer en email fra Google, som er sendt til de brugere, der betalte penge for Virus Shield.

Ud over at komme med en undskyldning skriver Google også i mailen:

"Google Plays politik forbyder på det strengeste falske løfter som disse, og i lyset af dette refunderer vi nu dit Virus Shield køb. Du bør kunne se beløbet refunderet til din konto inden for de næste 14 dage."

Samtidig fremgår det af mailen fra Google, som Android Police bringer, at de ramte Android-brugere også får fem dollar ekstra til at handle for i Google Play Store.

Læs også:

Falsk Android-app snyder Google og tusindvis af brugere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere