Artikel top billede

Verdens bedste Android-mobil får plastikcover og meget lav pris

HTC er angiveligt meget tæt på at sende en plastikindpakket M8-mobil på gaden til lavpris, som går direkte i kødet på ærkefjenden Samsungs topmobil.

HTC M8 Ace er navnet på en direkte og - måske - frygtindgydende konkurrent til Samsung Galaxy S5, som er meget tæt på at komme på markedet. Det skriver Engadget.

Rygtet om telefonen har tidligere på måneden været fremme på det sædvanligvis velunderrettede site @evleaks, som også viste et foto af telefonen.

Specifikationerne vil angiveligt blive noget nær identiske, men det vil prisen bestemt ikke. Engadget skriver, at et kinesisk site har oplysninger om en telefon med netop disse specifikationer, som skal koste omkring 480 dollar uden binding svarende til cirka 2.600 kroner.

Hvis det holder vand, skal der noget til at hive de godt 5.000 kroner op ad lommen, som en Galaxy S5 uden binding koster.

HTC M8 Ace vil angiveligt blive udstyret med en 5-tommer skærm i fuld HD og en 2,5 GHz quad-core Snapdragon 801-processor. Om telefonen også vil indeholde det specielle kamera med to objektiver på bagsiden, som One M8 har, er uvist.

Læs også vores store test af HTC One, som vores medarbejder kaldte den bedste Android-mobil, han nogensinde havde testet:

Test: HTC One M8 er en suveræn mobil og scorer topkarakter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere


Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere