Artikel top billede

Verdens bedste Android-mobil får plastikcover og meget lav pris

HTC er angiveligt meget tæt på at sende en plastikindpakket M8-mobil på gaden til lavpris, som går direkte i kødet på ærkefjenden Samsungs topmobil.

HTC M8 Ace er navnet på en direkte og - måske - frygtindgydende konkurrent til Samsung Galaxy S5, som er meget tæt på at komme på markedet. Det skriver Engadget.

Rygtet om telefonen har tidligere på måneden været fremme på det sædvanligvis velunderrettede site @evleaks, som også viste et foto af telefonen.

Specifikationerne vil angiveligt blive noget nær identiske, men det vil prisen bestemt ikke. Engadget skriver, at et kinesisk site har oplysninger om en telefon med netop disse specifikationer, som skal koste omkring 480 dollar uden binding svarende til cirka 2.600 kroner.

Hvis det holder vand, skal der noget til at hive de godt 5.000 kroner op ad lommen, som en Galaxy S5 uden binding koster.

HTC M8 Ace vil angiveligt blive udstyret med en 5-tommer skærm i fuld HD og en 2,5 GHz quad-core Snapdragon 801-processor. Om telefonen også vil indeholde det specielle kamera med to objektiver på bagsiden, som One M8 har, er uvist.

Læs også vores store test af HTC One, som vores medarbejder kaldte den bedste Android-mobil, han nogensinde havde testet:

Test: HTC One M8 er en suveræn mobil og scorer topkarakter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere