TOPNYHED:Danmarks bedste it-virksomhed: Nordjyder vinder Computerworlds Top 100 på godt købmandsskab

Niels Veileborg

Debatredaktør

E-Mail

nv@cw.dk

Telefon

31246643

Linkedin

Se Niels's LinkedIn profil

Jeg er debatredaktør, journalist, redigerende og layouter på Computerworld og husets øvrige printproduktion som for eksempel Top 100. Desuden skriver jeg om it-teknologi over en bred kam og i det omfang, der er plads til det. Og så har jeg ansvaret for Computerworlds voksende korps af klummeskribenter.

Teknologifascination har altid været en drivkraft i mit arbejdsliv - og i mit privatliv, vil konen nok også sige. Jo flere knapper, jo bedre - groft sagt. Men altså kun, hvis udbyttet er bedre lyd, bedre funktion, mere samarbejde, et bedre samfund, en bedre verden ...

Form, farver og fonte er en anden personlig passion, som kommer i spil i arbejdet både med Computerworlds printproduktion og online.

Og så er der lige behovet for "Ordnung muss sein", som især Computerworld Brancheguiden nyder godt af i form af daglige opdateringer af landets mest omfattende register over virksomhederne i it-branchen.
739 artikler på Computerworld

Niels Veileborg

Masser af besparelser i it-udvikling med testautomatisering af systemer

Der er ros fra Kombit til den offentlige løsning NemRefusion 3.0, som har sparet skatteyderne for mange penge ved at være kodet rigtig godt og testbart.

23. september 2022 kl. 08.29 | læs »

Vi opruster på livet løs, og Terma tror på et løft af forretningen

Der står oprustning på menuen i Danmark og mange andre lande, og det smitter af på Termas forventninger.

23. september 2022 kl. 08.01 | læs »

Matas går all in på digitalisering af salget i butikkerne

Butikskæden Matas sætter gang i en ordentlig dosis digitalisering af kædens 261 butikker. Kunderne vil opleve, at webbutikken og de fysiske butikker spiller meget bedre sammen. Og lynhurtig levering.

23. september 2022 kl. 07.32 | læs »

Morgen-briefing: Computerworld kårer Danmarks dygtigste it-virksomhed 2022 lige om lidt / Fiberselskabert Wizer har fået ny it-chef / Australiens næststørste teleselskab ramt af hackerangreb

Morgen-briefing: Computerworld kårer Danmarks dygtigste it-virksomhed 2022 lige om lidt / Fiberselskabet Wizer har fået ny it-chef / Australiens næststørste teleselskab ramt af hackerangreb / Google-stifters drøm om flyvende biler lukker og slukker / Slut med politiske pengeindsamlinger på TikTok / Krigsveterans live-patenter krænket: Facebook ramt af milliarderstatning / Meta har fundet årsag til Instagram-nedbrud

23. september 2022 kl. 06.40 | læs »

Microsoft siger ja til at betale danske medier for indhold

Microsoft anerkender i en såkaldt forståelsesaftale, at danske medier skal have penge for, at søgemaskinen Bing deler mediernes indhold.

22. september 2022 kl. 08.30 | læs »

Gratis adgang til spotprisdata kan spare millioner på ejendomsbranchens elregninger

SaaS-selskabet Kiona leverer nu gratis realtidspriser fra elmarkedet til kunderne i ejendomsbranchen i detailbranchen, så de er bedre rustet til en vinter med energikrise.

22. september 2022 kl. 08.03 | læs »

Hyrede flyttefirma: Harddiske med millioner af følsomme kundedata fra finansgigant blev solgt på online-auktioner

Den amerikanske finansgigant Morgan Stanley, som også har haft kontor i Danmark, har fået en bøde på en kvart milliard for ualmindelig sløset omgang med følsomme kundedata.

22. september 2022 kl. 07.28 | læs »

Morgen-briefing: IT-Universitetet vil være dobbelt så stort inden 2030 / Norge lukker og slukker for fastnet til nytår / Netcompany hjælper det engelske forsvar med at flytte til cloud

Morgen-briefing: IT-Universitetet vil være dobbelt så stort inden 2030 / Norge lukker og slukker for fastnet til nytår / Netcompany hjælper det engelske forsvar med at flytte til cloud / Nye millioner fra Heinemeier og vækstfonden til dansk SaaS-startup / Pleo ansætter Head of Nordic Operations / En fjerdedel af iphoneproduktionen flytter formentlig til Indien / Techgiganterne begynder lige så stille at fyre folk

22. september 2022 kl. 06.40 | læs »

Milliardinvestering i Danmarks første kvantecomputer: Minder om udfordringen ved månelanding i 60’erne

Danmarks første fuldt funktionelle kvantecomputer skal se dagens lys i 2034. Det er målet for et samarbejde mellem Københavns Universitet og Novo Nordisk Fonden. Projektet er blandt de mest ambitiøse kvantesatsninger i verden.

21. september 2022 kl. 08.35 | læs »

Efter bestikkelses-sagen: Nu får Atea atter det blå stempel som offentlig leverandør

Kammeradvokaten og SKI har for femte år i streg endevendt og sagt god for Ateas self cleaning-indsats oven på bestikkelsessagen, så nu kan Atea i det næste år uden problemer deltage i offentlige udbud. Der er dog fortsat ting og sager i Ateas forretning, som kræver opmærksomhed.

21. september 2022 kl. 08.07 | læs »