Niels Veileborg

Debatredaktør

E-Mail

nv@cw.dk

Telefon

31246643

Linkedin

Se Niels's LinkedIn profil

Jeg er debatredaktør, journalist, redigerende og layouter på Computerworld og husets øvrige printproduktion som for eksempel Top 100 og CIO. Desuden skriver jeg om it-teknologi over en bred kam og i det omfang, der er plads til det. Og så har jeg ansvaret for Computerworlds voksende korps af klummeskribenter.

Teknologifascination har altid været en drivkraft i mit arbejdsliv - og i mit privatliv, vil konen nok også sige. Jo flere knapper, jo bedre - groft sagt. Men altså kun, hvis udbyttet er bedre lyd, bedre funktion, mere samarbejde, et bedre samfund, en bedre verden ...

Form, farver og fonte er en anden personlig passion, som kommer i spil i arbejdet både med Computerworlds printproduktion og online.

Og så er der lige behovet for "Ordnung muss sein", som især Computerworld Brancheguiden nyder godt af i form af daglige opdateringer af landets mest omfattende register over virksomhederne i it-branchen.
533 artikler på Computerworld

Niels Veileborg

2 Premium

MAN FÅR SÅDAN EN LYST TIL AT TALE MED STORE BOGSTAVER, når snakken falder på vacciner.dk

Kommentar: Bookingsystemet kaldet vacciner.dk, som du skal bruge til at skaffe dig en tid til en coronavaccination, spiller jo helt indlysende en fuldstændig central nøglerolle i vores bestræbelser på at slippe ud af pandemiens uhyggelige greb. Derfor er det jo nærmest lige til at tude over, hvor elendigt det fungerer.

25. februar 2021 kl. 10.59 | læs »
Premium

Så højt er lønniveauet hos Danmarks bedste it-virksomheder: Høje lønomkostningerne er ikke lig med succes

Løn 2021: Cremen af den danske it-sektor har forskellig tilgang, når det kommer til, hvor mange penge der spenderes på lønomkostninger. Her er oversigten over toppen af de bedste it-virksomheders lønomkostninger.

25. februar 2021 kl. 09.00 | læs »
Premium

Dette sikkerhedsselskab har det højeste lønniveau i den danske sikkerhedsbranche - og tjener styrtende på det

Entrust Datacard har skønt høje omkostninger til personalet ramt en gylden åre i driften, der gør selskabet til det mest vellønnende sikkerhedsselskab i Computerworlds årlige løn-undersøgelse. Se hele overblikket over løn i sikkerhedsbranchen her.

23. februar 2021 kl. 09.15 | læs »
Premium

Her er lønniveauet hos de danske system-integratorer: Betaler mindre end resten af it-branchen

Løn 2021: Computerworld har opgjort lønudgifterne for danske systemintegratorer. Her er de selskaber, der betaler mest for deres medarbejdere.

22. februar 2021 kl. 13.35 | læs »
Premium

Så meget spenderer de danske it-konsulentvirksomheder på deres ansatte: Her er lønniveauet

Få overblikket over hvad der øses af personalekroner ud over konsulentbranchen. Et it-konsulenthus løber fra de andre, når det gælder løn.

19. februar 2021 kl. 09.04 | læs »
Premium

Lønfest på Østerbro: Hos denne BI-virksomhed spenderes over 2.000.000 kroner per ansat

Blandt de danske business intelligence-leverandører er der særligt en virksomhed, der rager ud, når man ser på lønomkostningerne.

18. februar 2021 kl. 10.14 | læs »
Premium

Her er lønniveauet hos de store danske it-distributører: Stor forskel på størrelsen

Løn 2021: Lønudgifterne spænder vidt blandt danske distributører, men det gør antallet af medarbejdere også. Se her, hvem der betaler sine medarbejdere mest blandt danske it-distributører.

17. februar 2021 kl. 09.00 | læs »
Premium

Så mange penge bruger DXC Technology på lønomkostninger: Se lønniveauet for 68 hosting- og outsourcingselskaber

DXC Technology Danmark befinder sig i toppen blandt de outsourcing- og hosting-selskaber, der bruger flest penge på lønomkostninger til medarbejderne. Se hele listen her:

16. februar 2021 kl. 09.00 | læs »
Premium

Cisco Danmark sætter 1,5 millioner kroner af til hver medarbejder om året - se lønniveauet hos leverandører af it-infrastruktur

1,5 millioner kroner betaler Cicso Danmark hver år i gennemsnit for en medarbejder. Se hele listen over, hvor i it-infrastrukturens verden medarbejderne inkasserer de højeste lønninger.

15. februar 2021 kl. 09.00 | læs »

Computerworld retter: cBrain ligger alligevel ikke helt i bund på lønlisten blandt ESDH-leverandører

Løn 2021: Computerworld har gjort cBrain uret i vores store lønundersøgelse. Det skyldes en beklagelig fejlregistrering.

12. februar 2021 kl. 13.12 | læs »