Stort galleri:Tag med til kåringen af Årets CIO 2021 - og se hvordan Morten Holm Christiansen blev udnævnt

Artikel top billede

Efterlysning: CIO's og it-chefer med lyst til netværk og ny viden

Netværk med andre CIO's og it-chefer, mens du får viden og inspiration fra en international top-CIO. Det sker på CIO Executive Update. Læs her hvordan du kan komme med.

Er du it-chef eller CIO i en mellemstor eller stor virksomhed, har Computerworld et gratis og eksklusivt arrangement til dig i Hørsholm den 8. maj kl. 8.30-14.00

Det er her, vi sætter fokus på begreber som SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre. 

Samtidig har vi inviteret Julius Chepey, som er CIO hos APiGroup i USA. APi Group er moderselskabet for 40 uafhængige virksomheder inden for brandsikring og industri- og specialbyggeri i Nordamerika og Storbritannien. 

På formiddagsseminaret vil Julius fortælle om sin rejse med at transfomere forretningen med it som værktøj. 

Roundtables med andre it-ledere

Ud over keynoten er du, som deltager på Computerworlds Executive Update, med i spændende roundtables om SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre.

Det er her, at du sammen med andre it-beslutningstagere får lejlighed til at drøfte problemstillinger, udfordringer og successer i et fortroligt rum. Og slutte af med en god frokost.

Lyder det spændende, og vil du med, kan du tilmelde dig og se hele programmet for dagen her.

Obs: Det er gratis at deltage på seminaret, men det er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.


  • Alle artikler om:
  • CIO


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Premium
Kæmpe it-problemer i det danske skattevæsen: Har kun kortlagt it-beredskabet for syv ud af 230 it-systemer
Statsrevisorerne skyder en sønderlæmmende kritik af Skatteministeriets it-beredskab af sted. It-beredskabet for kritiske forretningsprocesser "er utilfredsstillende og utilstrækkeligt," lyder det. I værste fald kan det ende med, at staten ikke kan opkræve skatter og afgifter, udbetale løn, SU, sociale ydelser og pension.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Så stor er risikoen for angreb via din Salesforce Cloud
Cyberkriminelle går målrettet efter Salesforce Cloud, men kun de færreste virksomheder er opmærksomme på, at de selv har et stort ansvar for at beskytte sig – eller ved, hvordan de gør.