Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Efterlysning: CIO's og it-chefer med lyst til netværk og ny viden

Netværk med andre CIO's og it-chefer, mens du får viden og inspiration fra en international top-CIO. Det sker på CIO Executive Update. Læs her hvordan du kan komme med.

Er du it-chef eller CIO i en mellemstor eller stor virksomhed, har Computerworld et gratis og eksklusivt arrangement til dig i Hørsholm den 8. maj kl. 8.30-14.00

Det er her, vi sætter fokus på begreber som SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre. 

Samtidig har vi inviteret Julius Chepey, som er CIO hos APiGroup i USA. APi Group er moderselskabet for 40 uafhængige virksomheder inden for brandsikring og industri- og specialbyggeri i Nordamerika og Storbritannien. 

På formiddagsseminaret vil Julius fortælle om sin rejse med at transfomere forretningen med it som værktøj. 

Roundtables med andre it-ledere

Ud over keynoten er du, som deltager på Computerworlds Executive Update, med i spændende roundtables om SMAC (Social, Mobile, Analytics & Cloud) samt it-sourcing og datacentre.

Det er her, at du sammen med andre it-beslutningstagere får lejlighed til at drøfte problemstillinger, udfordringer og successer i et fortroligt rum. Og slutte af med en god frokost.

Lyder det spændende, og vil du med, kan du tilmelde dig og se hele programmet for dagen her.

Obs: Det er gratis at deltage på seminaret, men det er forbeholdt it-beslutningstagere, og der er et begrænset antal pladser. Computerworld Events kan derfor ikke garantere, at alle tilmeldte kan få plads.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere