Artikel top billede

Dur ikke længere: Microsoft klar med ny Windows Store

Microsofts app-butik er klar i en ny version til din Windows-maskine.

App-butikkerne er ikke bare helt afgørende på smartphones og tablet-pc'er, men i stigende grad på computere i det hele taget.

Det skal være nemt og hurtigt at finde frem til ny software og at installere det på maskinen.

Det gælder også i Microsoft-land, hvor selskabet nu lancerer en ny version af Windows Store i forbindelse med Windows 8.1. Update.

"Hvis du allerede har installeret Windows 8.1 Update, bør dagens nye Windows Store snart dukke op i Windows Update. De fleste af jer vil modtage opdateringen automatisk," meddeler Microsoft i et blogindlæg.

"I dag ruller vi en ny opdatering ud, der fokuserer på forbedringer af Windows Store, der adresserer kunde-feedback og gør det meget lettere at finde de apps, du ønsker, til din Windows-pc eller tablet."

Konkret har Microsoft blandt andet indført, at selve navigationen tager udgangspunkt i de mest populære apps, kategorier og samlinger.

Microsoft lover også, at der vil komme flere gode samlinger af apps til brugerne, og at flere af disse samlinger vil være at finde direkte på startskærmen i Windows Store, ligesom man vil blive præsenteret for aktuelle tilbud.

Det skal også være blevet lettere for app-udviklerne at linke apps, sådan at kunderne automatisk får adgang til den samme app på forskellige Windows-maskiner, når de først har downloadet den ét sted.

Læs også:

Få styr på Windows 8.1 Update 1: Sådan fungerer det

Apps til Windows 8: Derfor ændrer de alt ved pc'en
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere