Artikel top billede

Hovsa: Fynsk borgmester fik mobilregning på 245.000 kroner

På blot én uge brugte Odenses borgmester sin mobil for 245.000 kroner under en ferietur i Tyrkiet.

Anker Boye (S), der er borgmester i Odense Kommune, har modtaget en kæmperegning på 245.057 kroner. Beløbet skulle være brugt under en ferie i Tyrkiet i sommeren 2011.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

"Jeg er ærgerlig, ked af det og irriteret over, at Odense Kommune er kommet i den her situation. Jeg brugte min telefon på samme måde, som jeg altid gør," siger Anker Boye til avisen.

Ifølge borgmesteren tjekkede han mails, nyhedstjenester og besvarede opkald, som han altid har gjort. Det har han eksempelvis tidligere gjort i Tyskland og Spanien uden problemer. Derfor finder han også regningen helt ude af proportioner.

"Jeg kan garantere for, at den her," siger borgmesteren og tager en iPhone i hånden, "kommer ikke med, hvis jeg igen skal på ferie i Tyrkiet."

Odense Kommune savner dokumentation for regningen, som derfor ikke er betalt.

Tværtimod har kommunen sendt et erstatningskrav til TDC på 9,5 millioner kroner for fejl i adskillige sager mellem kommunen og teleselskabet.

Det krav har TDC valgt ikke at kommentere på over for Fyens Stiftstidende.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere