Artikel top billede

DR klar med ny streamingtjeneste - se den her

Betaversion af Danmarks Radios streamingtjeneste kan ses fra i dag.

Fra i dag kan danskerne få et smugkig på Danmarks Radio's opdaterede streamingtjeneste DR TV.

DR TV erstatter websiden DR NU og giver befolkningen en mere brugervenlig og tidssvarende mulighed for at se DR's indhold, når og hvor det passer dem. Det oplyser DR selv.

I dag forventer befolkningen at kunne se programmer fra DR, når og hvor det passer dem. Det bliver nu meget nemmere med DR TV, som er en opdatering af DR NU, der siden 2010 har givet befolkningen mulighed for at se store dele af DR's programmer på nettet.

DR's mediedirektør Gitte Rabøl glæder sig til at give danskerne et endnu bedre on demand-tilbud end i dag:

"Man har i flere år kunnet se en stor del af DR's indhold via DR NU. Ud over navneskiftet gør vi det også nemmere at finde frem til indholdet med en app til mobiltelefon og tablet. App'en er klar i næste uge, men allerede nu lancerer vi en betaversion af det nye DR TV på dr.dk/tv, som afløser DR NU," forklarer hun.

Tidligere har der fra flere sider været sat spørgsmålstegn ved, om danskerne skal have adgang til DR's indhold via internettet. Blandt andet har flere kommercielle udbydere udtrykt bekymring for, om et opdateret streamingtilbud fra DR vil være en direkte konkurrent til det private marked.

"Vi skal følge med medieudviklingen og give befolkningen et tidssvarende og moderne public service-tilbud. Samtidig lever vi jo side om side med en lang række private aktører - og jeg er sikker på, der er plads til os alle. Det har været vigtigt for os at finde en løsning, der lever op til befolkningens helt naturlige forventninger og tilgodeser medieudviklingen uden at spænde ben for andre. Vi har lyttet til de forskellige bekymringer og kan forhåbentlig mane dem i jorden," siger Gitte Rabøl til DR.dk.

Betaversionen af DR TV er tilgængelig via www.dr.dk/tv. Mandag den 2. juni går DR TV for alvor i luften. Samtidig udkommer DR TV som app til mobil (iOS, Android og WP), tablets (iOS, Android og WP) samt ikke mindst på smart-tv via HbbTV-standarden.

Læs også:

Test: Billigt tv i Netflixkvalitet kommer næsten i mål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere