Artikel top billede

DR klar med ny streamingtjeneste - se den her

Betaversion af Danmarks Radios streamingtjeneste kan ses fra i dag.

Fra i dag kan danskerne få et smugkig på Danmarks Radio's opdaterede streamingtjeneste DR TV.

DR TV erstatter websiden DR NU og giver befolkningen en mere brugervenlig og tidssvarende mulighed for at se DR's indhold, når og hvor det passer dem. Det oplyser DR selv.

I dag forventer befolkningen at kunne se programmer fra DR, når og hvor det passer dem. Det bliver nu meget nemmere med DR TV, som er en opdatering af DR NU, der siden 2010 har givet befolkningen mulighed for at se store dele af DR's programmer på nettet.

DR's mediedirektør Gitte Rabøl glæder sig til at give danskerne et endnu bedre on demand-tilbud end i dag:

"Man har i flere år kunnet se en stor del af DR's indhold via DR NU. Ud over navneskiftet gør vi det også nemmere at finde frem til indholdet med en app til mobiltelefon og tablet. App'en er klar i næste uge, men allerede nu lancerer vi en betaversion af det nye DR TV på dr.dk/tv, som afløser DR NU," forklarer hun.

Tidligere har der fra flere sider været sat spørgsmålstegn ved, om danskerne skal have adgang til DR's indhold via internettet. Blandt andet har flere kommercielle udbydere udtrykt bekymring for, om et opdateret streamingtilbud fra DR vil være en direkte konkurrent til det private marked.

"Vi skal følge med medieudviklingen og give befolkningen et tidssvarende og moderne public service-tilbud. Samtidig lever vi jo side om side med en lang række private aktører - og jeg er sikker på, der er plads til os alle. Det har været vigtigt for os at finde en løsning, der lever op til befolkningens helt naturlige forventninger og tilgodeser medieudviklingen uden at spænde ben for andre. Vi har lyttet til de forskellige bekymringer og kan forhåbentlig mane dem i jorden," siger Gitte Rabøl til DR.dk.

Betaversionen af DR TV er tilgængelig via www.dr.dk/tv. Mandag den 2. juni går DR TV for alvor i luften. Samtidig udkommer DR TV som app til mobil (iOS, Android og WP), tablets (iOS, Android og WP) samt ikke mindst på smart-tv via HbbTV-standarden.

Læs også:

Test: Billigt tv i Netflixkvalitet kommer næsten i mål
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Webinar: Tør du håndtere cyberberedskabet på egen hånd?

Der er akut behov for at øge visibilitet, indsigt og overblik, hvis man som virksomhed skal have en chance for at afværge og minimere skaden ved cyberangreb. Trusselsbilledet udvikler sig imidlertid så hastigt, at opgaven let vokser selv større virksomheder, med en eller flere dedikerede IT-sikkerhedsansvarlige, over hovedet. Bliv klogere på dette seminar.

22. september 2021 | Læs mere


GDPR i dagligdagen: Vedligeholdelse og tilsyn

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at vi blev introduceret til GDPR, og alle organisationer har med tiden fået styr på dataflow og håndteringen af persondata i organisationen. Mange valg har skulle træffes og det har krævet mange ressourcer. Få overblik over de seneste nye tiltag og udmeldinger fra Datatilsynet samt overblik over de seneste regler, og hvordan du håndterer dem.

23. september 2021 | Læs mere


Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Computerworld
Apple præsenterer iPhone 13 og iPhone 13 Pro - se dem her
Snart kan du få fingre i den nye iPhone 13 og iPhone 13 Pro. Bliv klogere på de to helt nye iPhones her.
CIO
“Der har simpelthen været for få gråhårede medarbejdere involveret i den her udviklingsproces. Folk der ved, hvad der skal til”
"Vi havde ansat nogle unge mennesker i sandaler og med langt skæg for at bryde med det traditionelle it-setup. De her vakse unge mennesker fik også ret hurtigt bygget en supersmart applikation til virksomheden. Men den brager ned, da vi ruller den ud, og den fylder cirka 1,5 procent af alle transaktioner."
Job & Karriere
35-årig kvinde gik amok på hjemmekontoret efter fyring: ”De fjernede ikke min adgang, så jeg slettede p-drevet lol”
En 35-årig kvinde står anklaget for at have slettet 21,3 gigabyte data fra fællesdrevet efter, at hun blev fyret. Nu risikerer hun op til 10 års fængsel.
White paper
Identificér og håndter sofistikerede sikkerhedsbrud hurtigt og effektivt
Forebyggelse er ikke nok. Sikkerhedsbrud kan og vil ske, og så skal de håndteres hurtigt og effektivt. Men sofistikerede angreb kan holde sig under radaren længe, og de helt rette modsvar være svære at identificere.