Artikel top billede

Apple kalder iPhone-opladere tilbage - kan bryde i brand

Advarsel fra Apple: iPhone-opladere kan overophede. Nu bytter Apple dem til en ny.

Tusindvis af ældre opladere skal byttes, efter at Apple har konstateret, at opladerne i sjældne tilfælde kan overophede og på den måde udgøre en sikkerhedsrisiko.

Der er tale om en udgave af Apples velkendte USB-adapter, som er sendt på markedet i perioden fra oktober 2009 til september 2012. De farlige oplader er fortrinsvis leveret sammen med iPhone-modellerne 3GS, 4 og 4S, men de er også solgt som selvstændigt tilbehør, oplyser Apple.

De farlige opladere er leveret til kunder over det mest af verden - herunder i Danmark. Apple oplyser dog ikke, præcis hvor mange af de potentielt farlige opladere, der er sendt i omløb.

"Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redesignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt," hedder det i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

På hjemmesiden fremgår det desuden, om ens oplader er berørt af problemet, og hvordan man får opladeren ombyttet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere