Artikel top billede

Apple kalder iPhone-opladere tilbage - kan bryde i brand

Advarsel fra Apple: iPhone-opladere kan overophede. Nu bytter Apple dem til en ny.

Tusindvis af ældre opladere skal byttes, efter at Apple har konstateret, at opladerne i sjældne tilfælde kan overophede og på den måde udgøre en sikkerhedsrisiko.

Der er tale om en udgave af Apples velkendte USB-adapter, som er sendt på markedet i perioden fra oktober 2009 til september 2012. De farlige oplader er fortrinsvis leveret sammen med iPhone-modellerne 3GS, 4 og 4S, men de er også solgt som selvstændigt tilbehør, oplyser Apple.

De farlige opladere er leveret til kunder over det mest af verden - herunder i Danmark. Apple oplyser dog ikke, præcis hvor mange af de potentielt farlige opladere, der er sendt i omløb.

"Kundernes sikkerhed er altid Apples topprioritet, og vi har frivilligt besluttet os for at ombytte hver berørte strømadapter til en ny, redesignet adapter gratis. Vi opfordrer kunder til at ombytte eventuelle berørte adaptere til en ny så hurtigt som muligt," hedder det i en meddelelse på selskabets hjemmeside.

På hjemmesiden fremgår det desuden, om ens oplader er berørt af problemet, og hvordan man får opladeren ombyttet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere