Artikel top billede

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til Windows Phone

Det har ikke kun været mangel på apps, som Windows Phone har kæmpet med. Også mangel på tredjeparts hardware har været et problem, men nu kommer det første fitnessbånd til systemet, og det er et af de store navne.

Windows Phone er stadig en af de mindre spillere på smartphone-markedet, og et af de største problemer for systemet har været, at der har været en mangel på apps, som ellers er af finde på både Android og iOS.

Men et andet mindst lige så stort problem har været, at tredjepartsproducenter af hardware fuldstændig overser Microsofts styresystem, som kun har 2 procent markedsandel på verdensplan (juni 2014) ifølge NetMarketShare.

Det har betydet, at Windows Phone-fans har måttet se sultent efter gadgets som Pebble, JawBone eller Parrots Droner.

Men det er på vej til at ændre sig. Fitbit, et armbånd som måler sportsaktivitet, har i hvert fald netop lanceret en app til Windows Phone, så deres eksisterende Fitbit-armbånd virker til Windows Phone 8.1.

Mål din motion og mad
Med Fitbit til Windows Phone kommer Fitbits til at finde på over 100 forskellige enheder fordelt over iOS, Android og nu Windows Phone, og app'en tillader Windows Phone-brugere at synkronisere sine motionsoplysninger direkte til ens telefon.

Appen viser dagens forbrug og aktiviteter, historik, grafer og oversigter over, hvor tæt du er på et givent mål. Samtidig kan man også indtaste over 350.000 forskellige fødevarer, så du kan kontrollere, hvor meget du har indtaget kaloriemæssigt.

For at bruge Appen på din Windows Phone skal du have den nyeste opdatering til Windows Phone 8,1 og Lumia Cyan opdateringen.

Fitbit er ikke den eneste tredjepartsproducent, som har fået øjnene op for systemet. Også tidligere nævnt Parrot er på vej med en Windows Phone-app til deres droner og også Jawbone, der også laver fitnessarmbånd, er i gang med at udarbejde en app til Windows Phone.

Alternativer til Fitbit findes allerede i apps som for eksempel Endomondo, men det kræver, at du løber med telefonen på dig.

Læs også: Ny teknologi på vej: Google går også ind i sundhedsræset

Læs også: Et nyt Apple-produkt kan blive din læges nye bedste ven
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Produktion 2.0: Drift og sikkerhed når der går IT i OT

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

23. februar 2023 | Læs mere


MS Power Platform

Bliv inspireret til, hvordan du kan gribe mulighederne via Microsofts Power Platform og Power Apps gennem oplæg om og demonstrationer af, hvordan danske virksomheder anvender mulighederne. Eksempelvis ved at visualisere og dele data med Power BI, tilpasse, digitalisere workflows med Power Apps samt automatisere workflows mellem services med Power Automate.

28. februar 2023 | Læs mere


Customer Experience - sådan får du glade og loyale kunder

En dyb og relevant indsigt i dine kunders behov, ageren og navigeren er med til at skabe den bedste kundeoplevelse. Det kræver mange data, og det er afgørende at virksomhederne har det rette setup og viden om dataindsamling og dataanalyse. Deltag på dette semirnår og bliv klogere på de store aktuelle muligheder som data, software og ny innovation skaber inden for customer experience.

01. marts 2023 | Læs mere