Artikel top billede

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til Windows Phone

Det har ikke kun været mangel på apps, som Windows Phone har kæmpet med. Også mangel på tredjeparts hardware har været et problem, men nu kommer det første fitnessbånd til systemet, og det er et af de store navne.

Windows Phone er stadig en af de mindre spillere på smartphone-markedet, og et af de største problemer for systemet har været, at der har været en mangel på apps, som ellers er af finde på både Android og iOS.

Men et andet mindst lige så stort problem har været, at tredjepartsproducenter af hardware fuldstændig overser Microsofts styresystem, som kun har 2 procent markedsandel på verdensplan (juni 2014) ifølge NetMarketShare.

Det har betydet, at Windows Phone-fans har måttet se sultent efter gadgets som Pebble, JawBone eller Parrots Droner.

Men det er på vej til at ændre sig. Fitbit, et armbånd som måler sportsaktivitet, har i hvert fald netop lanceret en app til Windows Phone, så deres eksisterende Fitbit-armbånd virker til Windows Phone 8.1.

Mål din motion og mad
Med Fitbit til Windows Phone kommer Fitbits til at finde på over 100 forskellige enheder fordelt over iOS, Android og nu Windows Phone, og app'en tillader Windows Phone-brugere at synkronisere sine motionsoplysninger direkte til ens telefon.

Appen viser dagens forbrug og aktiviteter, historik, grafer og oversigter over, hvor tæt du er på et givent mål. Samtidig kan man også indtaste over 350.000 forskellige fødevarer, så du kan kontrollere, hvor meget du har indtaget kaloriemæssigt.

For at bruge Appen på din Windows Phone skal du have den nyeste opdatering til Windows Phone 8,1 og Lumia Cyan opdateringen.

Fitbit er ikke den eneste tredjepartsproducent, som har fået øjnene op for systemet. Også tidligere nævnt Parrot er på vej med en Windows Phone-app til deres droner og også Jawbone, der også laver fitnessarmbånd, er i gang med at udarbejde en app til Windows Phone.

Alternativer til Fitbit findes allerede i apps som for eksempel Endomondo, men det kræver, at du løber med telefonen på dig.

Læs også: Ny teknologi på vej: Google går også ind i sundhedsræset

Læs også: Et nyt Apple-produkt kan blive din læges nye bedste ven
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere