Artikel top billede

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til Windows Phone

Det har ikke kun været mangel på apps, som Windows Phone har kæmpet med. Også mangel på tredjeparts hardware har været et problem, men nu kommer det første fitnessbånd til systemet, og det er et af de store navne.

Windows Phone er stadig en af de mindre spillere på smartphone-markedet, og et af de største problemer for systemet har været, at der har været en mangel på apps, som ellers er af finde på både Android og iOS.

Men et andet mindst lige så stort problem har været, at tredjepartsproducenter af hardware fuldstændig overser Microsofts styresystem, som kun har 2 procent markedsandel på verdensplan (juni 2014) ifølge NetMarketShare.

Det har betydet, at Windows Phone-fans har måttet se sultent efter gadgets som Pebble, JawBone eller Parrots Droner.

Men det er på vej til at ændre sig. Fitbit, et armbånd som måler sportsaktivitet, har i hvert fald netop lanceret en app til Windows Phone, så deres eksisterende Fitbit-armbånd virker til Windows Phone 8.1.

Mål din motion og mad
Med Fitbit til Windows Phone kommer Fitbits til at finde på over 100 forskellige enheder fordelt over iOS, Android og nu Windows Phone, og app'en tillader Windows Phone-brugere at synkronisere sine motionsoplysninger direkte til ens telefon.

Appen viser dagens forbrug og aktiviteter, historik, grafer og oversigter over, hvor tæt du er på et givent mål. Samtidig kan man også indtaste over 350.000 forskellige fødevarer, så du kan kontrollere, hvor meget du har indtaget kaloriemæssigt.

For at bruge Appen på din Windows Phone skal du have den nyeste opdatering til Windows Phone 8,1 og Lumia Cyan opdateringen.

Fitbit er ikke den eneste tredjepartsproducent, som har fået øjnene op for systemet. Også tidligere nævnt Parrot er på vej med en Windows Phone-app til deres droner og også Jawbone, der også laver fitnessarmbånd, er i gang med at udarbejde en app til Windows Phone.

Alternativer til Fitbit findes allerede i apps som for eksempel Endomondo, men det kræver, at du løber med telefonen på dig.

Læs også: Ny teknologi på vej: Google går også ind i sundhedsræset

Læs også: Et nyt Apple-produkt kan blive din læges nye bedste ven
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
GDPR: De bedste værktøjer til forankring og automatisering

GDPR er forlængst blevet en del af hverdagen i alle organisationer, og vi kan ikke komme uden om, at det koster dyrt at negligere vigtigheden af det. Det kan være en stor mundfuld at skulle holde styr på regler, håndtering og vedligeholdelse. Derfor sætter vi fokus på forankring og automatisering på denne konference.

02. december 2021 | Læs mere


Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere