Artikel top billede

HTC på vej med designertelefon med Windows Phone

En noget speciel invitation fra HTC har fået samtalen til at køre på, om HTC nu endelig efter to års ventetid kommer med endnu en Windows Phone. Og det ser sådan ud.

I går modtog de amerikanske medier en invitation til et pressevent i New York den 19. august, uden at der står, hvad der bliver fremvist.

Det har fået spekulationerne til at køre hos medierne over, hvad det taiwanske firma har på sinde at vise frem.

Det amerikanske medie Neowin tror, som mange andre, at det nu endelig er en (for nogen længe ventet) Windows Phone.

Sidst HTC udgav en Windows Phone var tilbage i 2012, da Windows Phone 8 blev lanceret.

Her var 8S og 8X to "signatur"-telefoner, som skulle promovere Windows Phone, men siden har man intet set til HTC på Microsofts platform.

Rygter peger alle i samme retning
Alle rygterne peger mod, at HTC vil frigive en ny WP8-telefon. Tilbage i marts hørte man den første hvisken om en potentiel Windows Phone, men at det ikke ville være en "ny" telefon, men i stedet den prisbelønnede HTC One (M8), som ville få Windows Phone 8.1 installeret, som forventes at blive kaldt (W8).

Flere planer er efterfølgende kommet frem, blandt andet at telefonen, som sidenhen har fået det ørehængende navn "HTC One (M8) for Windows", ville blive sendt til Microsoft-butikker i USA den 20. august, hvorefter at blive sat til salg den 21. august.

Det passer meget godt med føromtalte presseevent den 19. august. Samtidig har en redaktør fra en af de førende amerikanske Windows Phone-nyhedssites, Windows Phone Central, skrevet på Twitter, at han har modtaget en invitation, men deres søstersite, der skriver om Android, Android Central, har ikke modtaget noget.

Et alternativ til, hvad HTC kan ende med at vise frem, er den potentielle Nexus-tablet, som der længe har været snak om, at selskabet skulle være i gang med at bygge.   

Læs også:

Rygter om kommende Google-telefon: Dette firma vil lave den næste Nexus

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til [b]Windows Phone

Gartner spår kanonvækst for Windows Phone[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere