Artikel top billede

(Foto: Mikkel William Nielsen /)

HTC på vej med designertelefon med Windows Phone

En noget speciel invitation fra HTC har fået samtalen til at køre på, om HTC nu endelig efter to års ventetid kommer med endnu en Windows Phone. Og det ser sådan ud.

I går modtog de amerikanske medier en invitation til et pressevent i New York den 19. august, uden at der står, hvad der bliver fremvist.

Det har fået spekulationerne til at køre hos medierne over, hvad det taiwanske firma har på sinde at vise frem.

Det amerikanske medie Neowin tror, som mange andre, at det nu endelig er en (for nogen længe ventet) Windows Phone.

Sidst HTC udgav en Windows Phone var tilbage i 2012, da Windows Phone 8 blev lanceret.

Her var 8S og 8X to "signatur"-telefoner, som skulle promovere Windows Phone, men siden har man intet set til HTC på Microsofts platform.

Rygter peger alle i samme retning
Alle rygterne peger mod, at HTC vil frigive en ny WP8-telefon. Tilbage i marts hørte man den første hvisken om en potentiel Windows Phone, men at det ikke ville være en "ny" telefon, men i stedet den prisbelønnede HTC One (M8), som ville få Windows Phone 8.1 installeret, som forventes at blive kaldt (W8).

Flere planer er efterfølgende kommet frem, blandt andet at telefonen, som sidenhen har fået det ørehængende navn "HTC One (M8) for Windows", ville blive sendt til Microsoft-butikker i USA den 20. august, hvorefter at blive sat til salg den 21. august.

Det passer meget godt med føromtalte presseevent den 19. august. Samtidig har en redaktør fra en af de førende amerikanske Windows Phone-nyhedssites, Windows Phone Central, skrevet på Twitter, at han har modtaget en invitation, men deres søstersite, der skriver om Android, Android Central, har ikke modtaget noget.

Et alternativ til, hvad HTC kan ende med at vise frem, er den potentielle Nexus-tablet, som der længe har været snak om, at selskabet skulle være i gang med at bygge.   

Læs også:

Rygter om kommende Google-telefon: Dette firma vil lave den næste Nexus

Endelig med på bølgen: Første fitnessbånd kommer nu til [b]Windows Phone

Gartner spår kanonvækst for Windows Phone[/b]
IT-JOB

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Systemejer til TastSelv Erhverv

Acrelec Danmark

IT-supporter

Knud E. Hansen A/S

IT-supporter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere