Artikel top billede

Microsoft vil købe Minecraft for 11 milliarder kroner

Microsoft er tæt på at opkøbe svenske Mojang, der står bag Minecraft.

Microsoft er langt henne i forhandlingerne om at købe det svenske spil-selskab Mojang, der står bag det meget udbredte spil Minecraft.

Ifølge Wall Street Journal er Microsoft klar til at lægge mere end to milliarder dollar - 11,5 milliarder kroner - for det svenske selskab.

Handlen kan blive afsluttet i løbet af et par dage.

Minecraft har siden lanceringen spredt sig med stor hast og må i dag betegnes som nærmest et fænomen inden for online-spil.

I spillet kan spillerne bygge nærmest hvad som helst ved hjælp af en slags 3D-byggeklodser.

Minecraft blev oprindeligt udviklet til pc'er, men findes i dag også til Microsofts spilkonsol Xbox samt til Sonys Playstation, ligesom der findes mobile udgaver til både iOS og Android.

Opkøbet vil i givet fald blive det første, som Microsoft gennemfører, efter Satya Nadella overtog ledelsen af selskabet fra Steve Ballmer i sommer.

Læs også: Børn skal lære at programmere og fagforening vil lære dig hvordan du hjælper dem i gang
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere