Artikel top billede

Kritiske fejl i din Windows-computer: Microsoft lapper disse huller

Her er de opdateringer, du skal hente til Microsofts produkter lige nu.

Så er det igen den tid på måneden, hvor Microsoft udsender sine tirsdagsrettelser eller patch Tuesday, som kodefabrikken kalder den.

Microsoft frigav sent mandag årets sidste sikkerhedspakke - for december 2014.

Pakken indeholder syv rettelser, hvor de tre er kategoriseret som kritiske og de fire sidste bedømmes til at være vigtige.

Der lappes huller i Windows, Office, Exchange og firmaets browser Internet Explorer (IE).

De tre kritiske rettelser lukker for kørsel af remote-kode i Windows, Office og i IE.

Pakken distribueres som vaneligt gennem Windows Update, ellers kan du finde yderligere oplysninger på Microsofts TechNet-side.

Næste opdatering kommer den 13. januar 2015.

Husk 8.1

Windows 8-brugere skal i øvrigt huske at hente Windows 8.1 Update-pakken.

Det er nemlig et krav, at den er installeret, hvis du skal fortsætte med at modtage sikkerhedsrettelser til Windows-udgaven.

Læs også:
Guide: Få professionel sikkerhed i Windows 7

Dårlig it-sikkerhed skal kunne udløse store bøder til danske selskaber
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere