Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Fremtrædende TDC-direktører forlader telegiganten

To fremtrædende TDC-direktører forlader selskabet, fordi de har fået nye jobs, og TDC-topchef Carsten Dilling er derfor igen tvunget til omrokeringer.

Man kan sige meget om TDC, men det går ikke stille for sig med udskiftningerne på direktør-posterne.

Mandag blev det annonceret, at Ulf Lund, der siden 2001 har haft en stribe direktør-poster i TDC, senest som mediedirektør med ansvar for indhold på tværs af TDC-koncernens platforme, skifter til Boxer TV, hvor han bliver administrerende direktør. 

"Jeg har været med på en super spændende rejse med TDC, men nu har jeg fået chancen for at få foden under eget bord, og det glæder jeg mig utrolig meget til. Vi går en fantastisk spændende tid i møde," udtaler Ulf Lund i en pressemeddelelse.

I dag, tirsdag, må TDC så meddele, at endnu en direktør forlader selskabet.

Det er koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt, der har ansvar for TDC HR og Stakeholder Relations, der netop har sagt op for i stedet "at tiltræde en stilling som direktør i en betydelig dansk virksomhed."

Samtidig skriver TDC i en meddelelse, at koncernfinansdirektør og Group CFO Pernille Erenbjerg udnævnes til viceadministrerende direktør & koncernfinansdirektør (Deputy CEO & Group CFO).

"En ny direktør for TDC HR er endnu ikke udpeget, mens de øvrige områder i TDC HR og Stakeholder Relations fremadrettet vil referere til Pernille Erenbjerg," skriver TDC.

Mange direktør-udskiftninger i TDC

Det er langt fra første gang, at TDC er præget af markante omrokeringer på flere centrale poster på samme tid.

På samme tidspunkt sidste år var TDC også præget af usædvanlig stor udskiftning på direktør-posterne.

Først var det koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv, der sagde op i TDC, fordi hun i stedet skulle være ny topchef i KMD.

Derefter var det koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen, der også valgte at sige op.

Også udviklingsdirektøren i TDC, Anders Blauenfeldt, forlod TDC.

"Når man har en virksomhed med cirka 500 chefer og ledere, er der selvfølgelig noget dynamik ud og ind af det system. Det er ikke unaturligt, at nogle af vores allerdygtigste chefer, når de føler, at de har lavet det stykke arbejde, de er rigtig gode til, gerne vil videre - og i øvrigt får nogle rigtig attraktive jobtilbud," lød reaktionen dengang fra TDC's koncernchef, Carsten Dilling.

Læs også:

TDC's Carsten Dilling: Derfor er vi gode til at effektivisere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere