Artikel top billede

Fremtrædende TDC-direktører forlader telegiganten

To fremtrædende TDC-direktører forlader selskabet, fordi de har fået nye jobs, og TDC-topchef Carsten Dilling er derfor igen tvunget til omrokeringer.

Man kan sige meget om TDC, men det går ikke stille for sig med udskiftningerne på direktør-posterne.

Mandag blev det annonceret, at Ulf Lund, der siden 2001 har haft en stribe direktør-poster i TDC, senest som mediedirektør med ansvar for indhold på tværs af TDC-koncernens platforme, skifter til Boxer TV, hvor han bliver administrerende direktør. 

"Jeg har været med på en super spændende rejse med TDC, men nu har jeg fået chancen for at få foden under eget bord, og det glæder jeg mig utrolig meget til. Vi går en fantastisk spændende tid i møde," udtaler Ulf Lund i en pressemeddelelse.

I dag, tirsdag, må TDC så meddele, at endnu en direktør forlader selskabet.

Det er koncerndirektør Miriam Igelsø Hvidt, der har ansvar for TDC HR og Stakeholder Relations, der netop har sagt op for i stedet "at tiltræde en stilling som direktør i en betydelig dansk virksomhed."

Samtidig skriver TDC i en meddelelse, at koncernfinansdirektør og Group CFO Pernille Erenbjerg udnævnes til viceadministrerende direktør & koncernfinansdirektør (Deputy CEO & Group CFO).

"En ny direktør for TDC HR er endnu ikke udpeget, mens de øvrige områder i TDC HR og Stakeholder Relations fremadrettet vil referere til Pernille Erenbjerg," skriver TDC.

Mange direktør-udskiftninger i TDC

Det er langt fra første gang, at TDC er præget af markante omrokeringer på flere centrale poster på samme tid.

På samme tidspunkt sidste år var TDC også præget af usædvanlig stor udskiftning på direktør-posterne.

Først var det koncerndirektør Eva Berneke fra TDC Erhverv, der sagde op i TDC, fordi hun i stedet skulle være ny topchef i KMD.

Derefter var det koncerndirektør Anders Jensen fra consumer-delen, der også valgte at sige op.

Også udviklingsdirektøren i TDC, Anders Blauenfeldt, forlod TDC.

"Når man har en virksomhed med cirka 500 chefer og ledere, er der selvfølgelig noget dynamik ud og ind af det system. Det er ikke unaturligt, at nogle af vores allerdygtigste chefer, når de føler, at de har lavet det stykke arbejde, de er rigtig gode til, gerne vil videre - og i øvrigt får nogle rigtig attraktive jobtilbud," lød reaktionen dengang fra TDC's koncernchef, Carsten Dilling.

Læs også:

TDC's Carsten Dilling: Derfor er vi gode til at effektivisere
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere