Artikel top billede

Nyt job? Her er seks stillinger med fokus på udvikling

Overvejer du nyt job - og er du udvikler? Så har vi fundet seks stillinger i Computerworlds nye job-sektion, som måske kan friste.

Computerworlds samarbejdspartner, it-jobbank.dk, oplever pt. en stor efterspørgsel efter sofwareudviklere og softwarearkitekter. 

Det betyder, at der lige nu er over 140 ledige udviklerjob fordelt ud over hele Danmark.

Du kan se en oversigt over de ledige udviklerjob her.

Vi er dykket ned i Computerworlds nye jobsektion, som er skabt i samarbejde med it-jobbank og har fundet seks job med fokus på udvikling.

1. Skarp udvikler til Spilnu.dk i Aalborg:
Spilnu.dk, som arbejder med online casino-løsninger i Danmark og i udlandet, leder efter to udviklere til et nyoprettet udviklingsteam med base i Aalborg.

2. Erfarne udviklere til ERP-løsninger til forsyningssektoren med arbejdssted Gentofte:
Sonlinc udvikler ERP-løsninger til forsyningssektoren. De første ERP-løsninger var målrettet elsektoren, men siden er ERP-løsninger til naturgas, fjernvarme, vand og spildevand, renovation, bredbånd og IP-telefoni kommet til.

3. I Odense søger 3C RETAIL en søger systemudvikler:
3C Retail A/S har 900 medarbejdere og koncernen omfatter foruden L'EASY bl.a. også D:E:R, wupti.com og Inspiration i Danmark, samt Thorn i Norge og Sverige.

4. I Århus søger Systematic en software arkitekt til udvikling af Mission Critical software til Forsvaret:
Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv.

5. Software Test Engineer, Software Engineer - 3D development og Software Architect til Danfoss i Nordborg:
Konsulenthuset People & Performance er lige nu på udkig efter flere dygtige it-kandidater til Danfoss i Nordborg.

6. Bilinteresseret udvikler til Bilzonen i København:
BilZonen er en online markedsplads for køb og salg af brugte biler. BilZonen leverer desuden en lang række nyheder og tests af nye biler, samt guidestof til vore mange brugere.

Overvejer du et jobskifte indenfor nærmeste fremtid, så kan du nemt og hurtig klikke ind på it-jobbank og oprette dit CV og dermed dagligt modtage relevante it-jobs, som passer netop til dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere