Artikel top billede

Nyt job? Her er seks stillinger med fokus på udvikling

Overvejer du nyt job - og er du udvikler? Så har vi fundet seks stillinger i Computerworlds nye job-sektion, som måske kan friste.

Computerworlds samarbejdspartner, it-jobbank.dk, oplever pt. en stor efterspørgsel efter sofwareudviklere og softwarearkitekter. 

Det betyder, at der lige nu er over 140 ledige udviklerjob fordelt ud over hele Danmark.

Du kan se en oversigt over de ledige udviklerjob her.

Vi er dykket ned i Computerworlds nye jobsektion, som er skabt i samarbejde med it-jobbank og har fundet seks job med fokus på udvikling.

1. Skarp udvikler til Spilnu.dk i Aalborg:
Spilnu.dk, som arbejder med online casino-løsninger i Danmark og i udlandet, leder efter to udviklere til et nyoprettet udviklingsteam med base i Aalborg.

2. Erfarne udviklere til ERP-løsninger til forsyningssektoren med arbejdssted Gentofte:
Sonlinc udvikler ERP-løsninger til forsyningssektoren. De første ERP-løsninger var målrettet elsektoren, men siden er ERP-løsninger til naturgas, fjernvarme, vand og spildevand, renovation, bredbånd og IP-telefoni kommet til.

3. I Odense søger 3C RETAIL en søger systemudvikler:
3C Retail A/S har 900 medarbejdere og koncernen omfatter foruden L'EASY bl.a. også D:E:R, wupti.com og Inspiration i Danmark, samt Thorn i Norge og Sverige.

4. I Århus søger Systematic en software arkitekt til udvikling af Mission Critical software til Forsvaret:
Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv.

5. Software Test Engineer, Software Engineer - 3D development og Software Architect til Danfoss i Nordborg:
Konsulenthuset People & Performance er lige nu på udkig efter flere dygtige it-kandidater til Danfoss i Nordborg.

6. Bilinteresseret udvikler til Bilzonen i København:
BilZonen er en online markedsplads for køb og salg af brugte biler. BilZonen leverer desuden en lang række nyheder og tests af nye biler, samt guidestof til vore mange brugere.

Overvejer du et jobskifte indenfor nærmeste fremtid, så kan du nemt og hurtig klikke ind på it-jobbank og oprette dit CV og dermed dagligt modtage relevante it-jobs, som passer netop til dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere