Artikel top billede

Nyt job? Her er seks stillinger med fokus på udvikling

Overvejer du nyt job - og er du udvikler? Så har vi fundet seks stillinger i Computerworlds nye job-sektion, som måske kan friste.

Computerworlds samarbejdspartner, it-jobbank.dk, oplever pt. en stor efterspørgsel efter sofwareudviklere og softwarearkitekter. 

Det betyder, at der lige nu er over 140 ledige udviklerjob fordelt ud over hele Danmark.

Du kan se en oversigt over de ledige udviklerjob her.

Vi er dykket ned i Computerworlds nye jobsektion, som er skabt i samarbejde med it-jobbank og har fundet seks job med fokus på udvikling.

1. Skarp udvikler til Spilnu.dk i Aalborg:
Spilnu.dk, som arbejder med online casino-løsninger i Danmark og i udlandet, leder efter to udviklere til et nyoprettet udviklingsteam med base i Aalborg.

2. Erfarne udviklere til ERP-løsninger til forsyningssektoren med arbejdssted Gentofte:
Sonlinc udvikler ERP-løsninger til forsyningssektoren. De første ERP-løsninger var målrettet elsektoren, men siden er ERP-løsninger til naturgas, fjernvarme, vand og spildevand, renovation, bredbånd og IP-telefoni kommet til.

3. I Odense søger 3C RETAIL en søger systemudvikler:
3C Retail A/S har 900 medarbejdere og koncernen omfatter foruden L'EASY bl.a. også D:E:R, wupti.com og Inspiration i Danmark, samt Thorn i Norge og Sverige.

4. I Århus søger Systematic en software arkitekt til udvikling af Mission Critical software til Forsvaret:
Systematic A/S udvikler software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv.

5. Software Test Engineer, Software Engineer - 3D development og Software Architect til Danfoss i Nordborg:
Konsulenthuset People & Performance er lige nu på udkig efter flere dygtige it-kandidater til Danfoss i Nordborg.

6. Bilinteresseret udvikler til Bilzonen i København:
BilZonen er en online markedsplads for køb og salg af brugte biler. BilZonen leverer desuden en lang række nyheder og tests af nye biler, samt guidestof til vore mange brugere.

Overvejer du et jobskifte indenfor nærmeste fremtid, så kan du nemt og hurtig klikke ind på it-jobbank og oprette dit CV og dermed dagligt modtage relevante it-jobs, som passer netop til dine kompetencer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere