Artikel top billede

Fortalt til: Mads Elkær

Mennesker i IT
Udgivet 13. april 2015 kl. 15.58

For 14 dage siden oplevede jeg noget, der egentlig siger meget om den tid, som vi lever i.

Jeg er lige flyttet, og som noget af det første bestilte jeg en 25/25 Mbit/s-internetforbindelse. Den viste sig at være uendelig langsom.

Da jeg opdagede det, var jeg ved at kaste rundt med mine telefoner, min iPad og min computer, fordi jeg blev så frustreret.

Den oplevelse minder mig om, at vi lever i en tid, hvor vi er superforkælede med, at nettet overhovedet er der, og at vi normalvis har hurtige forbindelser.

For når vi ikke kan kan komme online med en megahurtig hastighed, er det et first world problem, der får os til at opføre os som skrigende babyer.

Jeg kan naturligvis ikke tale på hele befolkningens vegne, men jeg tror, at der er mange, der vil genkende frustrationen.

Oplevelsen satte i hvert fald dybe spor i mig.

Thomas Bigum, ekspert i sociale medier og stifter af kursusvirksomheden Bigum&Co


Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Microsofts løfte om at holde data i EU sætter AWS og Google under pres - også selv om Microsoft nok ikke kan holde det
Kommentar: Med løftet om at passe bedre på europæiske data sætter Microsoft konkurrenterne under pres. Det spændende er nu, hvor meget bund, der er i løftet - og hvad Googles og AWS' svar bliver.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan: Ryd forhindringerne af vejen på cloudrejsen
IBM Cloud gør det lettere at lægge kritiske applikationer i skyen eller på en hybrid platform samt bevare kontrol og ejerskab – med fuld understøttelse af SAP og VMware.