Artikel top billede

(Foto: Sladjan Lukic/gratis /)

Microsoft udlover kæmpe-dusører: Kan du finde sårbarheder i softwaren?

En række nye dusører er på spil for dem, der kan afsløre bugs og sårbarheder i Microsofts software.

Der er store penge på spil, hvis man har mod på - og evner til - at finde nye sårbarheder og bugs i Microsofts produkter.

Det er Microsofts dusør-program, der nu udvides, så også den nye Spartan-browser og Azure kommer med. Og samtidig hæves de beløb, der er på spil.

Det meddeler Microsoft på Technet.

"Vi vil betale op til 15.000 dollars (over 100.000 kroner) for kritiske bugs, og som altid mest for bedre dokumenterede bugs med stor indflydelse," skriver Microsoft om den del af dusør-jagten, der nu inkluderer en stribe Azure-tjenester og det nye Sway.com.

Samtidig udloves der nu også dusører for sårbarheder i den nye Spartan-browser:

"Microsofts nye browser vil være indgangen til internettet for millioner af brugere, når Windows 10 lanceres senere i år. At sikre platformen er en top-prioritet for browser-teamet."

Også i forhold til Spartan er der op til 15.000 dollars på spil, hvis man kan dokumentere nye, alvorlige sårbarheder.

Operativsystemerne har de største dusører

De største beløb er dog på spil, hvis man kan finde sårbarheder og metoder til angreb i Microsofts eksisterende operativsystemer, Windows 8.1 og Server 2012 R2.

Her er der 100.000 dollars samt en bonus på 50.000 dollars på spil - altså samlet set mere end en million danske kroner.

"Bug-dusører er en stadig vigtigere del af forskningen i sårbarheder og hele systemet omkring forsvar og vil fortsætte med at udvikle sig over tid," skriver Microsoft.

Du kan læse mere om de konkrete dusører og betingelserne for at deltage i jagten på denne side.

Læs også:

Microsofts nye Spartan-browser: Derfor er motoren så speciel

Microsoft giver fri adgang til Sway - det kan du bruge softwaren til
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere