Artikel top billede

Manden bag Opera klar med super-fleksibel browser: Her er Vivaldi

Manden bag internetbrowseren Opera har bygget en ny browser med et hav af tilpasningsmuligheder. Se den her.

Internet Explorer, Safari, Chrome, Firefox, Chromium, Midori, TOR, Opera, ja der findes et hav af browsere til at surfe rundt på internettets vide informationsbølger.

Og nu er der kommet endnu en. Den tidligere CEO for internetbrowseren Opera, Jón Von Tetzchner, har udviklet en ny browser, Vivaldi.

Vivaldi er en browser, hvor fokus er blevet lagt på tilpasningsmuligheder.

Mens Chrome, Firefox og Internet Explorer er opbygget på en bestemt måde - hvis vi ser bort fra Firefox og Chromes muligheder for farverige skins - så kan du helt selv vælge, hvordan Vivaldi skal opbygges.

Ønsker du for eksempel, at dine tabs ligger for neden i browseren sammen med adressefeltet, så er det muligt.

Eller hvad med store visuelle felter til at vise dine tabs, hvis du benytter en stor skærm? Ingen problem.

Browseren virker hurtig og velfungerende, men eftersom det stadig er et "technical preview", så er der fejl og mangler. Blandt andet virker den integrerede mailklient endnu ikke, og synkroniseringsfunktionen mangler også stadig.

Ikke desto mindre er den væsentligt mindre memory-tørstig end for eksempel Chrome, hvis man har de samme hjemmesider åbne i begge browsere.

Du kan se en kort gemmengang af Vivaldi i videoen herunder.

Du kan trykke i højre hjørne for at gøre videoen større. Ikonet er hvid, hvilket gør den svær at se på den hvide baggrund. 

Læs også:  Windows 10: Ny browser giver Internet Explorer baghjul

 

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere


Identity & Access Management - sådan holder du din virksomhed sikker

God styring af brugerrettigheder er en af de mest effektive måder til at højne it-sikkerheden. For det kan hurtigt gå galt, hvis system-rettigheder, system-adgang og lignende ikke hele tiden opdateres. Kom og hør om erfaringer og muligheder til hurtigt og nemt hele tiden at sikre, at der er styr på brugerrettighederne i hele din organisation- også uden at genere brugerne.

08. december 2022 | Læs mere