Artikel top billede

Microsoft på vej med ny app: 'Flow' skal give dig turbo-email

Rygterne svirrer om Flow: En helt ny app fra Microsoft, der kombinerer email og chat.

Der er fuld gang i kodefabrikken Microsoft i disse måneder, hvor både det nye Windows 10, Edge-browseren og en stribe nye server-løsninger er under udarbejdelse.

Selskabet har i den grad også fokus på de mobile platforme og har blandt andet netop frigivet en public preview-udgave af Office til Android-platformen.

Men mens alle disse produkter er officielle, svirrer rygterne samtidig om en ny app fra Microsoft, der skal bære navnet Flow og kan beskrives som en form for turbo-email, der bygger på chat-konceptet. 

Neowin bringer blandt andet et par screenshots af Flow, og skriver, at app'en, der i første omgang kommer til iOS, er tænkt som en mikro-email-app, der gør det let at chatte med alle folk, der har en emailadresse.

Neowin kan også berette, at Flow kører på Microsofts Exchange-teknologi, og at chatbeskederne derfor efterfølgende finder vej til din indbakke, hvor du kan søge i samtalerne.

Konceptet med Flow kan give god mening, idet chat som kommunikationskanal fylder mere og mere - samtidig med at emailen fortsat også har en betydelig relevans i de fleste virksomheder.

Flere steder på nettet beskrives Flow som en app, der muliggør flydende, hurtige og naturlige samtaler - uden emnefelter, signaturer og lignende - men som altså stadig er baseret på email-protokollen.

Informationweek skriver, at Microsoft endnu ikke har bekræftet Flows eksistens eller fortalt om de nærmere lancerings-planer, men mon ikke flere informationer kommer frem i de kommende dage og uger.

Fremtidens email og chat

Der pågår i disse år et større arbejde fra it-giganter som Microsoft, Google og IBM med at designe og udvikle fremtidens kommunikationsløsninger.

Det sker både med udgangspunkt i både emailen og chat-platformene.

Lige nu er Microsoft eksempelvis aktuel med Skype for Business, der er resultatet af en sammensmeltning af Skype og Lync.

Den løsning tester danske COWI i øjeblikket med henblik på at udrulle Skype for Business til 6.500 brugere - læs mere om det her.

Læs også:

COWI tester det nye Skype for Business: Skal udrulles til 6.500 brugere

Her er fremtidens email-løsninger fra Microsoft, IBM og Google

Chat-apps buldrer frem: Derfor kan du ikke forhindre det

Ray Ozzie forlod Microsoft - nu klar med app der ‘revolutionerer' vores kommunikation

Derfor smadrer chat-apps sms'en: Kan noget særligt
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere