Her er hele listen:Sådan klarer 50 danske it-virksomheder sig i Computerworlds store image-undersøgelse

Artikel top billede

Danske Apple-forhandlere i vildrede om brandfarlige højttalere

Apple har ikke informeret sine danske forhandlere om brandfarlige Beats-højttalere, der formentlig er solgt i tusindvis på det danske marked.

Danske Apple-forhandlere aner ikke, hvordan de skal forholde sig, efter at Apple i sidste uge meddelte, at man tilbagekalder flere hundredetusinde eksemplarer af en højttalermodel af mærket Beats.

Tilbagekaldelsen sker efter eksempler på, at højttalerne kan bryde i brand under brug.

Der er tale om et sæt Bluetooth-højttalere, som sælges under navnet Beats Pill XL. Modellen kan også købes i Danmark, og ifølge Computerworlds oplysninger kan antallet af højttalersæt, der er solgt på det danske marked, løbe op i flere tusinde.

Udover at sælge højttalerne gennem Apples egen onlineshop har danske forbrugere kunnet købe de brandfarlige højttalere hos en række af web-butikker som for eksempel Dustin, Elgiganten, Proshop, Komplett, Føniks og Coolshop.

Computerworld har talt med en række forhandlerne, der alle fortæller, at de ikke har fået besked om de brandfarlige højttalere fra hverken Apple eller deres leverandører. Ingen af de forhandlere, som Computerworld har talt med, ønsker dog at udtale sig til citat.

Et engelsksproget opslag på Apples hjemmeside er dermed indtil videre it-gigantens eneste bud på , hvordan danske forbrugere og Apple-forhandlere skal forholde til risikoen for, at der går ild i deres Beats-højttalere.

Udover Apples direkte salg gennem sin egen web-butik kan selvstændige forhandlere bestille Beats-produkter hjem via distributørerne Tech Data og Ingram Micro. Heller ikke distributørerne er blevet orienteret direkte af Apple.

Computerworld har forgæves forsøgt at få Apple i tale. Vi ville blandt andet spørge om de udgaver af Beats Pill XL, som er leveret til det danske marked også er i fare for at bryde i brand.

Desuden ville vi gerne spørge hvor mange og ikke mindst hvilke forhandlere, der sælger den pågældende model, og hvor mange eksemplarer der er solgt i Danmark.

Læs også:
Apple advarer: Dine højttalere kan gå i brand

Medier: Apple lancerer streaming musik-tjeneste til juni
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Styrk effektivitet og bundlinje i ét hug

Fleksibilitet, valgfrihed og bæredygtighed er nogle af de områder, som vægtes særligt højt, især blandt de yngre generationer, når de skal vælge eller blive på en arbejdsplads. På eventet kan du få konkrete løsningsforslag til, hvordan du med en fleksibel IT-strategi og det frie IT-valg, kan give medarbejderne medbestemmelse omkring valg af digitalt arbejdsudstyr og samtidig være mere miljøbevidste i deres valg.

06. juni 2023 | Læs mere


Kom godt i gang og få det fulde udbytte med Dynamics 365 FO

Overvejelser, forberedelser og implementering. CGI's eksperter stiller skarp på Microsoft Dynamics 365 FO og merværdien ved samspillet med Azure og Power Platform.

06. juni 2023 | Læs mere


Cybersecurity Excellence Day 2023

Sikkerhed er et vidt begreb, og antallet af produkter og services nærmest eksploderer i takt med, at trusselsbilledet bliver stadig mere mudret og faretruende. På årets Cybersecurity Excellence Day kommer vi hele vejen rundt, så du får et solidt grundlag for at skelne mellem de aktuelt mest værdifulde teknologier fra buzzwords og ny vin på gamle flasker.

07. juni 2023 | Læs mere