Artikel top billede

Apple advarer: Dine højttalere kan gå i brand

På grund af brandfare i Apple-højtalere har it-giganten været nødsaget til at tilbagekalde hundredtusindvis af højttalere. Hvis du ejer disse højttalere, kan du få dine penge tilbage hos Apple.

It-virksomheden Apple har udsendt en advarsel om, at selskabets Beats Pill XL-højttalere kan gå i brand.

I sin advarsel skriver Apple samtidigt, at kunder kan indlevere deres Beats Pill XL-højttalere og få pengene tilbage.

"Apple har fastslået, at batteriet i Beats Pill XL-højttalerne i sjældne tilfælde kan blive overophedede og udgøre en risiko for brand. Tilbagekaldelsen berører ikke andre Beats- eller Apple-produkter," lyder det i en pressemeddelelse fra Apple.

Selskabet har solgt Beats Pill XL-højttalerne siden januar 2014, og hvis du har købt dem, opfordrer Apple dig til at stoppe med at bruge dem på grund af brandfaren.

Få dine penge tilbage

For at få pengene tilbage bliver kunderne opfordret til at udfylde et skema på selskabets hjemmeside.

Hvis Apple godkender din returret, vil selskabet sende en papkasse, som du kan bruge til at returnere de brandfarlige højttalere i.

"Som modydelse vil vi give dig et gavekort til Apple Store eller overføre et beløb på 325 dollar (2.177 kroner, red.) til dig," lyder det i pressemeddelelsen om tilbagekaldelsen af højttalerne.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt du har disse højttalere, skriver Apple, at du kan genkende dem på, at de har et 'b'-logo på fronten, og der står 'beats pill XL' på grebet.

Hundredtusindvis af højtalere

Apple har solgt omkring en kvart million af de brandfarlige højtalere på det nordamerikanske kontinent, og tilbagekaldelsen sker som følge af, at der er rapporteret om otte sager, hvor de bliver overophedede.

Selskabet oplyser ikke, hvor mange højttalere der er solgt i Danmark og i resten af verden.

Tilbagekaldelsen af højttalerne er den største samlede erstatningssag for Apple siden sidste år, hvor selskabet måtte ud og trække en række iPhone 5-telefoner tilbage på grund af defekte batterier. 

Læs også:
I næste uge erklærer Apple åben krig mod Spotify
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere