Artikel top billede

Apple advarer: Dine højttalere kan gå i brand

På grund af brandfare i Apple-højtalere har it-giganten været nødsaget til at tilbagekalde hundredtusindvis af højttalere. Hvis du ejer disse højttalere, kan du få dine penge tilbage hos Apple.

It-virksomheden Apple har udsendt en advarsel om, at selskabets Beats Pill XL-højttalere kan gå i brand.

I sin advarsel skriver Apple samtidigt, at kunder kan indlevere deres Beats Pill XL-højttalere og få pengene tilbage.

"Apple har fastslået, at batteriet i Beats Pill XL-højttalerne i sjældne tilfælde kan blive overophedede og udgøre en risiko for brand. Tilbagekaldelsen berører ikke andre Beats- eller Apple-produkter," lyder det i en pressemeddelelse fra Apple.

Selskabet har solgt Beats Pill XL-højttalerne siden januar 2014, og hvis du har købt dem, opfordrer Apple dig til at stoppe med at bruge dem på grund af brandfaren.

Få dine penge tilbage

For at få pengene tilbage bliver kunderne opfordret til at udfylde et skema på selskabets hjemmeside.

Hvis Apple godkender din returret, vil selskabet sende en papkasse, som du kan bruge til at returnere de brandfarlige højttalere i.

"Som modydelse vil vi give dig et gavekort til Apple Store eller overføre et beløb på 325 dollar (2.177 kroner, red.) til dig," lyder det i pressemeddelelsen om tilbagekaldelsen af højttalerne.

Hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt du har disse højttalere, skriver Apple, at du kan genkende dem på, at de har et 'b'-logo på fronten, og der står 'beats pill XL' på grebet.

Hundredtusindvis af højtalere

Apple har solgt omkring en kvart million af de brandfarlige højtalere på det nordamerikanske kontinent, og tilbagekaldelsen sker som følge af, at der er rapporteret om otte sager, hvor de bliver overophedede.

Selskabet oplyser ikke, hvor mange højttalere der er solgt i Danmark og i resten af verden.

Tilbagekaldelsen af højttalerne er den største samlede erstatningssag for Apple siden sidste år, hvor selskabet måtte ud og trække en række iPhone 5-telefoner tilbage på grund af defekte batterier. 

Læs også:
I næste uge erklærer Apple åben krig mod Spotify
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere