Artikel top billede

Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer

På årets største spilmesse, E3, har Microsoft fremvist den første live-demo af Minecraft på hologram-brillerne HoloLens. Se videoen her.

Da Microsoft i februar for første gang viste HoloLens-brillerne frem, var det til stor applaus og en sand mediestorm efterfølgende, hvor enkelte journalister fik lov til at prøve brillerne.

Et par måneder senere viste Microsoft igen brillerne frem med lidt mere software, hvor man i højere grad kunne se, hvad brillerne kunne.

Vi fik her på Computerworld.dk, som det eneste danske medie, mulighed for at prøve brillerne. Du kan læse vores oplevelse her:

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

Og nu har Microsoft så løftet sløret lidt mere for, hvad brillerne kan.

Denne gang ikke i arbejdsregi, men i stedet var der fokus på computerspil.

Microsoft købte tidligere på året det yderst populære open world-spil, Minecraft fra svenske Mojang, med det formål at optimere det til HoloLens.

Det må man sige, at de har gjort. I hvert fald har Microsoft fremvist Minecraft sammen med brillerne ved årets E3-messe, der er verdens største spilmesse.

Du kan se hele videoen herunder.

Der er endnu ingen dato på, hvornår HoloLens kommer i handlen, men Microsoft har lovet, at det sker "inden for Windows 10's tid". Det er dog endnu uvist, hvornår det er.

Læs også: Nu er det kommet frem: Derfor købte Microsoft Minecraft-selskab for 14 milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere