Artikel top billede

Video: Minecraft på Microsofts HoloLens viser potentialet i hologrammer

På årets største spilmesse, E3, har Microsoft fremvist den første live-demo af Minecraft på hologram-brillerne HoloLens. Se videoen her.

Da Microsoft i februar for første gang viste HoloLens-brillerne frem, var det til stor applaus og en sand mediestorm efterfølgende, hvor enkelte journalister fik lov til at prøve brillerne.

Et par måneder senere viste Microsoft igen brillerne frem med lidt mere software, hvor man i højere grad kunne se, hvad brillerne kunne.

Vi fik her på Computerworld.dk, som det eneste danske medie, mulighed for at prøve brillerne. Du kan læse vores oplevelse her:

Vi har prøvet HoloLens: Microsoft har skabt fremtidens computer

Og nu har Microsoft så løftet sløret lidt mere for, hvad brillerne kan.

Denne gang ikke i arbejdsregi, men i stedet var der fokus på computerspil.

Microsoft købte tidligere på året det yderst populære open world-spil, Minecraft fra svenske Mojang, med det formål at optimere det til HoloLens.

Det må man sige, at de har gjort. I hvert fald har Microsoft fremvist Minecraft sammen med brillerne ved årets E3-messe, der er verdens største spilmesse.

Du kan se hele videoen herunder.

Der er endnu ingen dato på, hvornår HoloLens kommer i handlen, men Microsoft har lovet, at det sker "inden for Windows 10's tid". Det er dog endnu uvist, hvornår det er.

Læs også: Nu er det kommet frem: Derfor købte Microsoft Minecraft-selskab for 14 milliarder
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere