Artikel top billede

(Foto: Picasa)

Konkurrence: Læs Computerworlds nye nyhedsbrev om innovation og forandring og vind en fed Surface 3 bærbar

Interesserer du dig for strategi, store ideer og designet af fremtidens digitale forretning? Så tilmeld dig Computerworlds nye Disruption-nyhedsbrev her.

Computerworld lancerer et helt nyt nyhedsbrev, der sætter fokus på fremtidens digitale forretning.

Vi kalder nyhedsbrevet Computerworld Disruption, og det udkommer hver 14. dage med nyheder, baggrund og ideer til fremtidens digtale forretning.

Du kan læse med ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her

Disruption kan ramme alle

Alle virksomheder kan i dag blive ramt af disruption, som vi kalder det, når ny innovativ teknologi river tæppet væk under store etablerede virksomheder og brancher.

I dag mærker blandt andet taxa-branchen, kabel-tv-branchen og hotelbranchen konsekvenserne af den nye deleøkonomi, som blandt andet Uber og Airbnb er bannerfører for. 

Flere af de bedste it-chefer i Danmark arbejder allerede målrettet med disruption i deres egne organisationer. For gør de det ikke selv, risikerer de at blive løbet over ende af andre, som er i stand til at tænke forretnings-systemer og organisation markant anderledes.

Det gælder blandt andre Danmarks bedste it-chef, Torben Ruberg fra Falck.

Du kan læse om hans indgang til disruption i Falck her: Falcks CIO har et vigtigt grundprincip - følg det hvis du vil sikre din virksomheds fremtid

Computerworld Disruption vil netop beskæftige sig med emner som disse. 

For at fejre lanceringen af nyhedsbrevet trækker vi lod om en lækker Microsoft Surface 3 pc (inklusive keyboard) blandt alle modtagerne. Vinderen trækkes 9. oktober. 

Tilmeld dig det gratis nyhedsbrev her - og deltag i konkurrencen om en Microsoft Surface 3 bærbar computer inklusiv tastatur 

Den første udgave af nyhedsbrevet udkommer i næste uge, hvor vi blandt andet vil sætte fokus på den nye deleøkonomi.