Jacob Ø. Wittorff

Redaktør for digital forretningsudvikling og innovation

E-Mail

j.wittorff@cw.dk

Twitter

@wittorff

Jeg interesserer mig for de ideer, trends og problemstillinger, der præger den fremsynede digitale forretning.

Som redaktør for digital forretningsudvikling og innovation beskæftiger jeg mig med den kundevendte del af den digitale forretning. Det vil sige, at jeg fortæller de gode historier om alt fra design af digitale brugeroplevelser til adoption af ny teknologi samt eksekveringen af helt nye forretningsmodeller og digitale produkter. Desuden dækker jeg, hvad der rører sig blandt branchens mest visionære personer og digitale virksomheder.

Siden jeg startede som journalist på Computerworld i 2008, har jeg beskæftiget mig med ny teknologi og it-branchen. Derudover har jeg læst socialvidenskab og journalistik på Roskilde Universitet.

Send mig gerne en mail, hvis du er stødt på en historie, som kan være interessant for mig.
3.606 artikler på Computerworld

Jacob Ø. Wittorff

Microsoft advarer: Kinesiske hackere udnytter sårbarheder i Exchange Server

Kinesiske hackere står ifølge Microsoft på spring for at udnytte fire nyopdagede sårbarheder i Microsoft Exchange Server. Sårbarhederne kan give hackerne adgang til mail-data fra virksomheder og organisationer.

3. marts 2021 kl. 15.30 | læs »

Finansminister Nicolai Wammen (S): Det digitale coronapas vil være klar til maj

Om få måneder kan vaccinerede danskere dokumentere deres vaccinationsstatus med en helt ny app, lover finansminister Nicolai Wammen (S).

3. marts 2021 kl. 13.37 | læs »

Helle Thornings råd vil granske Mark Zuckerbergs tophemmelige algoritme

Med tiden vil Facebooks tilsynsråd, hvor Helle Thorning-Schmidt er et højtplaceret medlem, kræve at få adgang til at se selskabets tophemmelige algoritme, lyder det fra et af rådets medlemmer.

3. marts 2021 kl. 12.21 | læs »
Premium

Google klar med en stribe nye workspace-funktioner: Vælg selv hvor dine data skal være

En række nye funktioner til Google Workplace, der tidligere var kendt som G Suite, er netop blevet lanceret. De giver blandt andre brugerne bedre kontrol over, hvor deres data er lagret.

3. marts 2021 kl. 10.59 | læs »
1

Brugte passwordet solarwinds123 – nu giver Solarwinds tidligere topchef praktikanten skylden

"Jeg bruger en stærkere adgangskode, når jeg skal forhindre mine børn i at se for meget YouTube," lyder kritikken fra en amerikansk politiker. Ifølge Solarwinds-topchef er det dog en tidligere praktikant, der er årsagen til, at selskabet har brugt adgangskoden "Solarwinds123" forud for verdenshistoriens måske mest alvorlige hack.

3. marts 2021 kl. 09.30 | læs »
Premium

"Jeg er nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud"

Af alle vores ansatte, så er jeg nok blandt de 10 personer i Dinero, der har haft det sværest i de seneste måneder. Det er dog noget, som jeg har forsøgt at skjule. Jeg har hanket op i mig selv og forsøgt at se glad og optimistisk ud, selv om jeg ikke altid har været det.

2. marts 2021 kl. 15.59 | læs »

Tidligere SAP-chef får nyt job: Anders Feddersen bliver enterprise-chef hos Salesforce

Den tidligere danske landechef for Anders Feddersen har fået nyt job. Senest har han været CX-chef hos Oracle, men nu har han fået et nyt topjob hos Salesforce.

2. marts 2021 kl. 12.59 | læs »
Premium

Martin Thorborg frygter, at vi knækker internettets rygrad i klapjagten på Facebook: “Det er måske mere relevant at kigge på, hvordan vi får nogle skattekroner ud af de røvhuller“

For 20 år siden ville Martin Thorborg have, at politikerne skulle tvinge teleselskaberne til at betale for Jubii. I dag er han med egne ord blevet klogere, og han advarer mod, at politikerne tvinger Google og Facebook til at betale til nyhedsmedierne.

26. februar 2021 kl. 13.43 | læs »

Helle Thornings magtfulde råd får Facebook til at ændre kurs: Vil nu tillade mere nøgenhed

Facebooks nye Tilsynsråd er kommet med en række anbefalinger til selskabets topchef Mark Zuckerberg, og Facebook har valgt at følge de fleste af dem.

26. februar 2021 kl. 08.29 | læs »

Dansk fintech-selskab lander 30 millioner i ny kapital - hjælper dig med at slette glemte streaming-abonnementer

Et dansk startup har specialiseret sig at hjælpe folk af med overflødige abonnementer, og det koncept har en tidligere Mastercard-chef set sig lun på.

26. februar 2021 kl. 07.55 | læs »