Jacob Ø. Wittorff

Redaktør for digital forretningsudvikling og innovation

E-Mail

jwi@cw.dk

Twitter

@wittorff

Linkedin

Se Jacob's LinkedIn profil

Jeg interesserer mig for de ideer, trends og problemstillinger, der præger den fremsynede digitale forretning.

Som redaktør for digital forretningsudvikling og innovation beskæftiger jeg mig med den kundevendte del af den digitale forretning. Det vil sige, at jeg fortæller de gode historier om alt fra design af digitale brugeroplevelser til adoption af ny teknologi samt eksekveringen af helt nye forretningsmodeller og digitale produkter. Desuden dækker jeg, hvad der rører sig blandt branchens mest visionære personer og digitale virksomheder.

Siden jeg startede som journalist på Computerworld i 2008, har jeg beskæftiget mig med ny teknologi og it-branchen. Derudover har jeg læst socialvidenskab og journalistik på Roskilde Universitet.

Send mig gerne en mail, hvis du er stødt på en historie, som kan være interessant for mig.
4.864 artikler på Computerworld

Jacob Ø. Wittorff

Rigsrevision efter benhård kritik af 13 samfundskritiske it-systemer: Ikke alle problemer er løst endnu

Myndighederne har rettet op på en del af en kritik, der blev rettet mod it-beredskabet for 13 samfundskritisk it-systemer. Men der er stadigvæk problemer, som mangler at blive løst, lyder det fra Rigsrevisionen.

27. september 2023 kl. 13.34 | læs »

Hun bestyrer gigantisk europæisk pengetank: Står klar med kapital til danske it-investeringer

Interview: Marjut Falkstedt er topchef for Den Europæiske Investeringsfond, som i 2023 vil bidrage med finansiering for omkring 97 milliarder kroner til europæiske virksomheder. Se her, hvad hun især fokuserer på - og hvad pengene skal investeres i.

27. september 2023 kl. 11.12 | læs »

NNIT gør klar til at rekruttere stort antal cloud-specialister

Efter splittet af Aeven skal NNIT nu ud og rekruttere et tocifret antal cloud-specialister i løbet af de næste par år.

26. september 2023 kl. 13.27 | læs »

”Hver eneste dag tænker jeg, at du ikke finder nogen udsigt i verden, der er mere sindssyg end den, som jeg har på mit kontor”

David Heinemeier Hansson har arbejdet hjemmefra i 20 år, og derfor var det også helt naturligt for ham at indrette det fedeste hjemmekontor, som han overhovedet kunne forestille sig, da han og familien byggede deres drømmehus.

25. september 2023 kl. 14.45 | læs »

Erik Damgaards nye firma tjener millioner og stryger ind i Top 100: “Uniconta er mit comeback, og det føles fantastisk at være tilbage”

Top 100 2023: Nedturen i 00’erne gav Erik Damgaard nogle skrammer på imaget. Men nu er en mere forsigtig Erik Damgaard i gang med et comeback, og i år har hans virksomhed Uniconta fået foden inden for i Computerworlds Top 100.

22. september 2023 kl. 11.42 | læs »

Microsoft-chefs pludselige afsked kommer efter at hans område blev ramt stribevis af nedskæringer

Panos Panay meddelte tidligere på ugen, at han stoppede i Microsoft efter næsten 20 år. Ifølge et medie kommer han afsked med selskabet efter, at hans område blev ramt af en række nedskæringer.

21. september 2023 kl. 18.38 | læs »

Apple forberedte et frontalangreb på Qualcomm - men det endte som et flop

Det var meningen at Qualcomm skulle skubbes ud i kulden, som leverandør af en særlig type chip til iPhone. Men nu ser den storstilede plan ud til at værre floppet.

21. september 2023 kl. 17.58 | læs »

Itm8 køber Microsoft-selskabet JDM med 70 medarbejdere

Den danske it-koncern Itm8 har opkøbt Odense-virksomhed JDM, der er Microsoft-partner.

21. september 2023 kl. 11.59 | læs »

Storbritannien vedtager kontroversiel internet-lov

Loven er blevet mødt af kritik fra flere tech-giganter, men nu er den langt om længe blevet vedtaget i den britiske overhus.

20. september 2023 kl. 17.43 | læs »

Efter 10 måneder med Sundhedsplatformen – nu er norske sundhedsansatte tæt på at give op

Ansatte og ledere der nu gennem 10 måneder har brugt den norske version af Sundhedsplatformen er nu tæt på at give op. “Måske skal vi overveje en afvikling af Helseplatformen,” lyder det nu på fra ansatte.

19. september 2023 kl. 17.44 | læs »