Jacob Ø. Wittorff

Redaktør for digital forretningsudvikling og innovation

E-Mail

j.wittorff@cw.dk

Twitter

@wittorff

Jeg interesserer mig for de ideer, trends og problemstillinger, der præger den fremsynede digitale forretning.

Som redaktør for digital forretningsudvikling og innovation beskæftiger jeg mig med den kundevendte del af den digitale forretning. Det vil sige, at jeg fortæller de gode historier om alt fra design af digitale brugeroplevelser til adoption af ny teknologi samt eksekveringen af helt nye forretningsmodeller og digitale produkter. Desuden dækker jeg, hvad der rører sig blandt branchens mest visionære personer og digitale virksomheder.

Siden jeg startede som journalist på Computerworld i 2008, har jeg beskæftiget mig med ny teknologi og it-branchen. Derudover har jeg læst socialvidenskab og journalistik på Roskilde Universitet.

Send mig gerne en mail, hvis du er stødt på en historie, som kan være interessant for mig.
3.952 artikler på Computerworld

Jacob Ø. Wittorff

Elon Musk klar med ny plan: Vil give dig lynhurtigt internet på flyrejsen

Starlinks enorme netværk af satelitter kan betyde, at du i fremtiden kan få betydeligt hurtigere internet, når du flyver, lyder det fra selskabets stifter Elon Musk

22. oktober 2021 kl. 14.23 | læs »

Telmore-stifteren Frank Rasmussen er tilbage som topchef i telebranchen

Det er mindre end et halvt år siden, at teleiværksætteren Frank Rasmussen blev udnævnt som COO for det danske fiberselskab Wizer, der tidligere hed Gigabit. Nu er han blevet forfremmet, og er dermed tilbage som topchef i den danske telebranche.

22. oktober 2021 kl. 13.28 | læs »

Apple har verdens stærkeste brand for niende år i træk og Tesla stormer frem: Se listen her

Det er igen i år tech-giganterne, der dominerer listen over de virksomheder, som har verdens mest værdifulde brands. Få overblik over listen her

22. oktober 2021 kl. 10.30 | læs »

Facebooks nye navn kan blive præsenteret på mandag – men Mark Zuckerberg har stadigvæk ikke besluttet sig

Allerede om få dage kan Facebook være klar med selskabets nye navn, men ifølge et amerikansk medie har Facebook-topchef Mark Zuckerberg kort før præsentationen endnu ikke besluttet sig.

21. oktober 2021 kl. 17.04 | læs »

Mit første job var hos Navision, og jeg tror, at jeg i dag ville have svært ved at finde mig til rette på det italienske arbejdsmarked

Der hvor jeg er opvokset kunne man kigge ud af vinduet og se Alperne, og en halv time efter kunne du være på pisterne. Selvom jeg i dag føler mig dansk, er den en af de ting, som jeg stadigvæk godt kan savne. Jeg kommer fra byen Trento i Norditalien, og jeg kom til Danmark i 1998, fordi jeg gerne ville studere i udlandet.

21. oktober 2021 kl. 11.32 | læs »

Derfor skifter Facebook navn: Vil indhegne sit betændte omdømme

ComputerViews: Facebook planlægger ifølge flere medier et navneskift, der skal sætte mere fokus på selskabets øvrige opgaver. Finten er set flere andre steder i it-branchen, og målet er at indhegne de skandalesager, der er haglet ned over verden største sociale medie i årevis.

21. oktober 2021 kl. 09.51 | læs »

Fire Apple-nyheder, som du måske har overset fra Apples store præsentation

Da Apple præsenterede nye produkter mandag aften, løb den nye Macbook Pro og de nye AirPods med det meste af opmærksomheden. Vi har fundet fire nyheder, som kan være gået under radaren.

19. oktober 2021 kl. 15.10 | læs »

Ny direktør for regnskabsprogrammet Billy: På disse områder er der plads til forbedring

Interview: Regnskabsprogram-selskabet Billy var blandt de første til at udvikle et regnskabsprogram, som almindelige erhvervsdrivende kunne bruge på egen hånd. Men ifølge selskabets nye topchef, Alessandro Justesen Leoni, er der en række områder, hvor virksomheden skal forbedre sig.

19. oktober 2021 kl. 09.47 | læs »

Danske it-folk kræver hjemmearbejde: Her er Microsoft Danmarks nye principper for sine medarbejdere

Interview: Hos Microsoft Danmark har de ansatte fået ret til 50 procent hjemmearbejde, men hvornår forventes det, at man møder fysisk ind, og hvornår er det ok at tage en dag på hjemmekontoret. Det er nogle af de dilemmaer, som Microsoft forsøger at løse med en helt ny politik. Arbejde er en aktivitet, ikke et sted, fortæller Microsofts marketing-direktør, Anne Marie Kindberg.

19. oktober 2021 kl. 09.00 | læs »

Her er Apples helt nye Airpods - bedre lyd, længere batteritid og helt nyt design

For første gang i fem år har Apple opdateret designet på sine AirPods. Bliv klogere på de nye hørertelefoner her.

18. oktober 2021 kl. 22.34 | læs »