Jacob Ø. Wittorff

Redaktør for digital forretningsudvikling og innovation

E-Mail

jwi@cw.dk

Twitter

@wittorff

Linkedin

Se Jacob's LinkedIn profil

Jeg interesserer mig for de ideer, trends og problemstillinger, der præger den fremsynede digitale forretning.

Som redaktør for digital forretningsudvikling og innovation beskæftiger jeg mig med den kundevendte del af den digitale forretning. Det vil sige, at jeg fortæller de gode historier om alt fra design af digitale brugeroplevelser til adoption af ny teknologi samt eksekveringen af helt nye forretningsmodeller og digitale produkter. Desuden dækker jeg, hvad der rører sig blandt branchens mest visionære personer og digitale virksomheder.

Siden jeg startede som journalist på Computerworld i 2008, har jeg beskæftiget mig med ny teknologi og it-branchen. Derudover har jeg læst socialvidenskab og journalistik på Roskilde Universitet.

Send mig gerne en mail, hvis du er stødt på en historie, som kan være interessant for mig.
4.356 artikler på Computerworld

Jacob Ø. Wittorff

Rengøringsgiganten ISS på vej med kæmpe it-sats: Vil ansætte hundredvis af it-folk

Det danske rengøringsselskab ISS er på vej med et stort it-sats, hvor selskabet vil harmonisere sine kernesystemer og udvikle nye apps, som kan øge de ansattes produktivitet.

12. august 2022 kl. 07.14 | læs »

Dansk madspilds-app lander stor kapital indsprøjtning

På trods af blodrøde tal og en usikker verdenssituation har danske Too Good To Go hentet en kapitalindsprøjtning på et trecifret millionbeløb

12. august 2022 kl. 06.52 | læs »

Morgen-briefing: Dansk app lukrerer på stigende fødevarerpriser / Solgte dansk it-virksomhed for 200 millioner – nu vil han være investor / Efter juridisk slagsmål med Nokia: Nu stopper Oneplus salget i Tyskland

Dansk app lukrerer på stigende fødevarerpriser. Solgte dansk it-virksomhed for 200 millioner – nu vil han være investor. Efter juridisk slagsmål med Nokia: Nu stopper Oneplus salget i Tyskland. Lexit Group køber svensk selskab, og så har pc'en fødselsdag i dag.

12. august 2022 kl. 06.36 | læs »

"De to ugers ferie i år var nok den mest betydningsfulde recharging af mine batterier, som jeg har haft i mange år"

Et af de største stresspunkter, når du er iværksætter er, at du også har din personlige økonomi at tage hensyn til. Du skal hele tiden sikre dig, at du også kan betale din egne regninger, og den bekymring slipper jeg for nu.

11. august 2022 kl. 15.59 | læs »

Gennemsnitslønnen i it-branchen brager i vejret: Så meget er den steget i år

Lønniveauet i it-brancnhen fortsætter med at stige, og samtidig advarer brancheorganisationen IT-Branchen om at manglen på arbejdskraft er et alvorligt problem, der betyder, at virksomhederne har brug for akut hjælp.

11. august 2022 kl. 09.00 | læs »

Disneys streamingtjenester brager afsted og overhaler nu Netflix

Underholdningsgiganten Disney høster millioner af nye abonnementer, og samtidig meddeler selskabet, at kunderne i fremtiden kommer til at betale mere for deres abonnementer.

11. august 2022 kl. 08.30 | læs »

Opkøb får Netcompanys omsætning og medarbejdertal til at vokse voldsomt: Har nu næsten 6.800 medarbejdere

Netcompanys opkøb af græske Intrasoft får selskabets omsætning og medarbejdertal til at vokse markant. Til gengæld er indtjeningen mindre prangende. Netcompany-koncernen har nu 6.719 medarbejdere.

11. august 2022 kl. 08.00 | læs »

Dansk Erhverv advarer efter 7-Eleven-angreb: Alle kan blive ramt af cyberangreb

Selv store virksomheder, der tidligere har været klassens duks, når det gælder cybersikkerhed kan nu blive ramt af cyberangreb, lyder advarslen fra Dansk Erhverv.

11. august 2022 kl. 07.20 | læs »

Vokser med milliarder: Omsætningen i den danske it-branche sætter ny rekord

Igen i år er omsætningen i den danske it-branche vokset med milliarder. Ifølge brancheorganisationen IT-Branchen er der potentiale til mere, men der er også risiko for en hård opbremsning, lyder advarslen.

11. august 2022 kl. 07.02 | læs »

Morgen-briefing: B&O jagter it-folk i Østrig / Dansk fintech-branche nærmer sig 5.000 ansatte / Elon Musk sælger Tesla-aktier for 50 milliarder kroner

B&O jagter it-folk i Østrig. Dansk fintech-branche nærmer sig 5.000 ansatte. Elon Musk sælger Tesla-aktier for 50 milliarder kroner. Lenovo-vækst i markant opremsning. Nu kan du forlade Whats-app-grupper i stilhed, og sidst men ikke mindst, så fylder Steve Wozniak i dag 72 år.

11. august 2022 kl. 06.33 | læs »