Artikel top billede

Windows Server 2016 kommer snart i nyt preview-build

For Windows Server-interesserede er der meget snart nyt på vej: Der kommer nemlig et nyt technical preview af Windows Server 2016.

Da Microsoft i sin tid lancerede et såkaldt technical preview-build af Windows 10, kom der også et technical preview af Windows Server 2016 - Microsofts styresystem rettet mod servere.

Tilbage i april kom der så et Technical Preview 2 af Server 2016, og nu - et par uger efter lanceringen af Windows 10 - kommer der så snart en ny version af det technical preview af Windows Server 2016.

Det forklarer Gabriel Aul, Microsofts ansvarlige for test- og udvikling af systemerne, på Twitter.

Så senere på måneden kan du se frem til at få Server 2016 i hænderne.

Der er endnu ikke andre nyheder om, hvad Technical Preview 3 indeholder, men 2'eren kom med en række forbedringer og funktioner - blandt andet Storage Quality of Service (Storage QoT), som giver forbedrede muligheder for at holde opsyn med Storage performance i virtuelle maskiner.

Benytter du dig af Windows Server? Og har du tænkt dig at afprøve Windows Server 2016 Technical Preview 3? Så fortæl om dine forventninger til det kommende preview i nedenstående kommentarfelt.

Læs også: Her er [b][b]Windows Server[/b] 10: Derfor får server-styresystemet stor betydning[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere