Artikel top billede

Windows Server 2016 kommer snart i nyt preview-build

For Windows Server-interesserede er der meget snart nyt på vej: Der kommer nemlig et nyt technical preview af Windows Server 2016.

Da Microsoft i sin tid lancerede et såkaldt technical preview-build af Windows 10, kom der også et technical preview af Windows Server 2016 - Microsofts styresystem rettet mod servere.

Tilbage i april kom der så et Technical Preview 2 af Server 2016, og nu - et par uger efter lanceringen af Windows 10 - kommer der så snart en ny version af det technical preview af Windows Server 2016.

Det forklarer Gabriel Aul, Microsofts ansvarlige for test- og udvikling af systemerne, på Twitter.

Så senere på måneden kan du se frem til at få Server 2016 i hænderne.

Der er endnu ikke andre nyheder om, hvad Technical Preview 3 indeholder, men 2'eren kom med en række forbedringer og funktioner - blandt andet Storage Quality of Service (Storage QoT), som giver forbedrede muligheder for at holde opsyn med Storage performance i virtuelle maskiner.

Benytter du dig af Windows Server? Og har du tænkt dig at afprøve Windows Server 2016 Technical Preview 3? Så fortæl om dine forventninger til det kommende preview i nedenstående kommentarfelt.

Læs også: Her er [b][b]Windows Server[/b] 10: Derfor får server-styresystemet stor betydning[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CFO'ens hverdag med Dynamics 365 FO: Nye muligheder - mere værdi

Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations (FO) er meget mere end debet/kredit. Indbyggede værktøjer til at automatisere processer og bruge kunstig intelligens skaber nye muligheder og mere værdi.

29. november 2022 | Læs mere


AI & machine learning i dagligdagen – teknologi og best practice

Kunstig intelligens og machine learning er i gang med at forandre de måder, som vi arbejder på i organisationer og virksomheder - både i det store og i det små. Bliv inspireret til hvordan kan du selv udnytte dem til at gøre din organisation klogere, skarpere og mere effektiv.

06. december 2022 | Læs mere


ERP løsninger til SMV segmentet

For små og mellemstore virksomheder gemmer der sig meget store muligheder for effektivisering og data-udnyttelse i valget af ERP-system. Med det rigtige valg kan man udnytte eksempelvis machine learning, AI, procesautomatisering og meget andet på tværs af hele organisationen til blandt andet lagerstyring, produktion, distribution, intelligent afrapportering.

07. december 2022 | Læs mere