Artikel top billede

Windows Server 2016 kommer snart i nyt preview-build

For Windows Server-interesserede er der meget snart nyt på vej: Der kommer nemlig et nyt technical preview af Windows Server 2016.

Da Microsoft i sin tid lancerede et såkaldt technical preview-build af Windows 10, kom der også et technical preview af Windows Server 2016 - Microsofts styresystem rettet mod servere.

Tilbage i april kom der så et Technical Preview 2 af Server 2016, og nu - et par uger efter lanceringen af Windows 10 - kommer der så snart en ny version af det technical preview af Windows Server 2016.

Det forklarer Gabriel Aul, Microsofts ansvarlige for test- og udvikling af systemerne, på Twitter.

Så senere på måneden kan du se frem til at få Server 2016 i hænderne.

Der er endnu ikke andre nyheder om, hvad Technical Preview 3 indeholder, men 2'eren kom med en række forbedringer og funktioner - blandt andet Storage Quality of Service (Storage QoT), som giver forbedrede muligheder for at holde opsyn med Storage performance i virtuelle maskiner.

Benytter du dig af Windows Server? Og har du tænkt dig at afprøve Windows Server 2016 Technical Preview 3? Så fortæl om dine forventninger til det kommende preview i nedenstående kommentarfelt.

Læs også: Her er [b][b]Windows Server[/b] 10: Derfor får server-styresystemet stor betydning[/b]
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere