Artikel top billede

Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2

OnePlus 2 kan nu købes, hvis du har en invitation. Her er en samling af anmeldelser af efterfølgeren til en af sidste års mest hypede telefoner

OnePlus 2 er efterfølgeren til en af sidste års mest interessante telefoner, OnePlus One.

OnePlus One havde nemlig det tillokkende, at den havde de samme specifikationer som topmodellerne, men som kun kostede det halve.

Efterfølgeren har altså noget at leve op til.

Og det ser ud til, at anmelderne finder OnePlus 2 værdig til at bære samme navn som sin forgænger.

I hvert fald er der mange af tech-sites rundt på nettet, som er meget begejstrede over telefonen.

Vi har samlet et par citater og konkluderende kommentarer fra de medier, som allerede nu har testet telefonen.

Bedre end sidste år
Langt de fleste anmeldere, bloggere og journalister konkluderer meget hurtigt, at OnePlus 2 er en bedre telefon end sidste års model.

Telefonen har en bedre processor, et forbedret design og en bedre skærm - dog stadig "kun" med en 1.920 x 1.080 pixels opløsning. D

et påpeger flere dog som en god ting, da det er med til at holde batteriforbruget nede.

Ligeledes skriver flere også, at OnePlus 2 holder fast i det bedste ved første model: Nemlig prisen.

TheVerge skriver ligefrem, at "OnePlus 2 uden tvivl er det bedste bud på en smartphone i high end-klassen" - og dette alene på grund af prisen.

"Hvis den havde samme pris som en iPhone 6 eller Galaxy S6, så skulle du gå videre, men på grund af den ekstremt lave pris, så skal du være blind for ikke at se fordelen," fortætter TheVerge.

Software ikke færdigbagt
Softwaren i OnePlus 2 er ikke den samme som i sidste års model.

Sidste år blev OnePlus One solgt på, at telefonen var udstyret med Cyanogen Mod - en modificeret version af Android. Og det fungerede godt.

Nu er det med Oxygen OS, OnePlus' eget system.

Flere kritiserer systemet for ikke at være helt færdigudviklet.

Blandt andet skriver AndroidCentral, at der ofte er småproblemer, bugs og lignende at finde i forbindelse med Oxygen OS, hvor for eksempel Apps genstarter eller åbner forkert på grund af Oxygen OS.

Dog er der ros til telefonens fingerscanner fra selv samme. Den fungerer tilsyneladende 9 ud af 10 gange - og er mindst lige så god som fingerscanneren på Samsung S6 og iPhone 6. Det samme skriver Pocket-Link.

Også kameraet bliver rost.

AndroidCentral skriver, at det "uden tvivl er et af de tre bedste kameraer på en Android-telefon på markedet nu", og Greenbot, Pcworld.coms Androidsøster, skriver også, at det er et overraskende godt kamera til under 3.000 kroner.

Hvis du er interesseret i telefonen, skal du se at få dig skrevet op til ventelisten: Ventelisten til en OnePlus 2-smartphone vokser hurtigt

Mangler
Dog er der også mangler på telefonen, for man kan ikke få alt for 3.000 kroner.

Greenbot efterspørger trådløs opladning, som er at finde på flere andre toptelefoner, og der er heller ikke nogen "fast-charging," som du finder på for eksempel Samsung Galaxy S6.

Ligeledes kan du heller ikke skifte batteri eller isætte et større SD-kort. Det kunne du dog heller ikke på OnePlus One.

Ligeledes har Greenbot lavet en PCMark-test, som viser, at OnePlus 2 ligger i toppen af poppen i ren ydeevne.

Desværre bliver telefonen tilsyneladende meget varm, når den for alvor skal yde. Ligeledes sparker Greenbot, Android Central og AndroidPit ud efter batteriet.

Greenbot mener, at batteiret ikke er godt nok - og ringere end sidste års model, imens Android Central og Android Pit mangler muligheder for at tilpasse ydeevne, ligesom du kan på for eksempel Samsungs eller HTC's telefoner.

Skal du have en OnePlus 2?

Læs også: Så kom OnePlus 2: Vilde specs - og til en lav pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Trusselsvurderinger – hvorfor er de så forskellige?

19. december 2023 | Læs mere


Secure Access Service Edge - SASE: Sådan styrker du netværkssikkerhed i skyen og skaber et robust cyberforsvar

Bliv klogere på nogle af de udfordringer, som en SASE-løsning effektivt kan håndtere. Du får inspiration til, hvordan du implementerer en cloudbaseret SASE-strategi i din organisation – og hvorfor du bør gøre det. Og så dykker vi ned i nogle af de trends og tendenser, som betyder, at mange virksomheder og organisationer udskrifter deres klassiske netværkssikkerhedstilgang med en SASE-strategi.

16. januar 2024 | Læs mere