Artikel top billede

Fantastisk til prisen - men dog lidt malurt i bægeret: Det siger anmelderne om OnePlus 2

OnePlus 2 kan nu købes, hvis du har en invitation. Her er en samling af anmeldelser af efterfølgeren til en af sidste års mest hypede telefoner

OnePlus 2 er efterfølgeren til en af sidste års mest interessante telefoner, OnePlus One.

OnePlus One havde nemlig det tillokkende, at den havde de samme specifikationer som topmodellerne, men som kun kostede det halve.

Efterfølgeren har altså noget at leve op til.

Og det ser ud til, at anmelderne finder OnePlus 2 værdig til at bære samme navn som sin forgænger.

I hvert fald er der mange af tech-sites rundt på nettet, som er meget begejstrede over telefonen.

Vi har samlet et par citater og konkluderende kommentarer fra de medier, som allerede nu har testet telefonen.

Bedre end sidste år
Langt de fleste anmeldere, bloggere og journalister konkluderer meget hurtigt, at OnePlus 2 er en bedre telefon end sidste års model.

Telefonen har en bedre processor, et forbedret design og en bedre skærm - dog stadig "kun" med en 1.920 x 1.080 pixels opløsning. D

et påpeger flere dog som en god ting, da det er med til at holde batteriforbruget nede.

Ligeledes skriver flere også, at OnePlus 2 holder fast i det bedste ved første model: Nemlig prisen.

TheVerge skriver ligefrem, at "OnePlus 2 uden tvivl er det bedste bud på en smartphone i high end-klassen" - og dette alene på grund af prisen.

"Hvis den havde samme pris som en iPhone 6 eller Galaxy S6, så skulle du gå videre, men på grund af den ekstremt lave pris, så skal du være blind for ikke at se fordelen," fortætter TheVerge.

Software ikke færdigbagt
Softwaren i OnePlus 2 er ikke den samme som i sidste års model.

Sidste år blev OnePlus One solgt på, at telefonen var udstyret med Cyanogen Mod - en modificeret version af Android. Og det fungerede godt.

Nu er det med Oxygen OS, OnePlus' eget system.

Flere kritiserer systemet for ikke at være helt færdigudviklet.

Blandt andet skriver AndroidCentral, at der ofte er småproblemer, bugs og lignende at finde i forbindelse med Oxygen OS, hvor for eksempel Apps genstarter eller åbner forkert på grund af Oxygen OS.

Dog er der ros til telefonens fingerscanner fra selv samme. Den fungerer tilsyneladende 9 ud af 10 gange - og er mindst lige så god som fingerscanneren på Samsung S6 og iPhone 6. Det samme skriver Pocket-Link.

Også kameraet bliver rost.

AndroidCentral skriver, at det "uden tvivl er et af de tre bedste kameraer på en Android-telefon på markedet nu", og Greenbot, Pcworld.coms Androidsøster, skriver også, at det er et overraskende godt kamera til under 3.000 kroner.

Hvis du er interesseret i telefonen, skal du se at få dig skrevet op til ventelisten: Ventelisten til en OnePlus 2-smartphone vokser hurtigt

Mangler
Dog er der også mangler på telefonen, for man kan ikke få alt for 3.000 kroner.

Greenbot efterspørger trådløs opladning, som er at finde på flere andre toptelefoner, og der er heller ikke nogen "fast-charging," som du finder på for eksempel Samsung Galaxy S6.

Ligeledes kan du heller ikke skifte batteri eller isætte et større SD-kort. Det kunne du dog heller ikke på OnePlus One.

Ligeledes har Greenbot lavet en PCMark-test, som viser, at OnePlus 2 ligger i toppen af poppen i ren ydeevne.

Desværre bliver telefonen tilsyneladende meget varm, når den for alvor skal yde. Ligeledes sparker Greenbot, Android Central og AndroidPit ud efter batteriet.

Greenbot mener, at batteiret ikke er godt nok - og ringere end sidste års model, imens Android Central og Android Pit mangler muligheder for at tilpasse ydeevne, ligesom du kan på for eksempel Samsungs eller HTC's telefoner.

Skal du have en OnePlus 2?

Læs også: Så kom OnePlus 2: Vilde specs - og til en lav pris
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital kundeservice: Kom godt i gang med chatbots

Der er store gevinster at hente med chatbots, som kan håndtere en stor del af kommunikationen med brugere - både de eksterne som kunder og de interne som medarbejdere.Og lige rundt om hjørnet venter næste generation, nemlig de stemme-baserede chatbots, som står på skuldrene af de stemmestyrede home-devices som Amazons Alexa og Google Home.

07. december 2021 | Læs mere


Can AI bring value to your business?

You will learn how AI has been successfully used to enhance an existing business where artificial intelligence is deployed to work complementary to natural intelligence in a complex data process. And you will be presented with a business case where AI provides the possibilities of creating a completely new business platform, that would not otherwise have been possible.

08. december 2021 | Læs mere


Sådan styrker du din forsyningskæde gennem digitalisering

I dette webinar bygger CGI's eksperter bro mellem de overordnede, strategiske aspekter af den digitale værdikæde og mere konkret de nye muligheder, Intelligent Order Management til Microsoft Dynamics 365 FO byder på.

09. december 2021 | Læs mere