Artikel top billede

Microsoft føjer nye funktioner til Outlook-app til iOS - og satser på flere Office-downloads

Microsofts Outlook-app til Apples iPhone og iPad får nye funktioner og integreres endnu tættere med andre apps fra Microsoft.

Microsoft har for alvor besluttet sig for også at give konkurrenternes smartphone- og tablet-platforme den nødvendige opmærksomhed.

Office-pakken skal nemlig være den foretrukne, uanset hvilken platform, man anvender, lyder strategien hjos Microsoft. 

Konsekvensen er, at Microsofts apps til iOS og Android bliver bedre og bedre, og i det hele taget fornemmer man, at de tider, hvor Microsoft fedtspillede noget i forhold til andre platforme end Windows og Windows Phone, nu er forbi.

Microsoft har netop præsenteret en række nye funktioner i Outlook-appen til Apples iOS-platform.

Microsoft forklarer, at det er et udtryk for dybere integration imellem Outlook, Word, Excel og PowerPoint på iOS-platformen.

"Outlook til iOS åbner nu Office-dokumenter, der er sendt som vedhæftede filer, direkte i de respektive apps, hvilket erstatter de simple viewers, vi tidligere anvendte. Vi har også strømlinet de trin, der kræves for at samarbejde om vedhæftede filer," skriver Microsoft i et blogindlæg.

Dermed åbner et vedhæftet Word-dokument nu direkte i Word-appen frem for i Outlook, hvilket betyder, at man som bruger kan redigere dokumentet frem for blot at se på det via Outlook-vieweren.

"Hvis du endnu ikke har hentet Office-apps, vil Outlook loade en indbygget viewer og give dig et link til at downloade appen i App Store," skriver Microsoft og afslører dermed også, at det naturligvis er selskabets plan, at brugerne helst skal have hele Office-pakken på iPhone og iPad.

Ny app til hurtige beskeder

Microsoft har for nylig også introduceret en helt ny iPhone-app, Send, der skal give Outlook-brugerne mulighed for at sende og modtage beskeder hurtigere, så det bliver mere en form for chat end klassisk email-kommunikation.

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook.

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug," har Microsoft forklaret om Send - læs mere om det her.

Læs også:

Windows 10 Mobile lurer på et gennembrud hos virksomhederne - men iPhone kan være for suveræn

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Nye funktioner og markante design-ændringer i Outlook til browseren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere