Artikel top billede

Microsoft føjer nye funktioner til Outlook-app til iOS - og satser på flere Office-downloads

Microsofts Outlook-app til Apples iPhone og iPad får nye funktioner og integreres endnu tættere med andre apps fra Microsoft.

Microsoft har for alvor besluttet sig for også at give konkurrenternes smartphone- og tablet-platforme den nødvendige opmærksomhed.

Office-pakken skal nemlig være den foretrukne, uanset hvilken platform, man anvender, lyder strategien hjos Microsoft. 

Konsekvensen er, at Microsofts apps til iOS og Android bliver bedre og bedre, og i det hele taget fornemmer man, at de tider, hvor Microsoft fedtspillede noget i forhold til andre platforme end Windows og Windows Phone, nu er forbi.

Microsoft har netop præsenteret en række nye funktioner i Outlook-appen til Apples iOS-platform.

Microsoft forklarer, at det er et udtryk for dybere integration imellem Outlook, Word, Excel og PowerPoint på iOS-platformen.

"Outlook til iOS åbner nu Office-dokumenter, der er sendt som vedhæftede filer, direkte i de respektive apps, hvilket erstatter de simple viewers, vi tidligere anvendte. Vi har også strømlinet de trin, der kræves for at samarbejde om vedhæftede filer," skriver Microsoft i et blogindlæg.

Dermed åbner et vedhæftet Word-dokument nu direkte i Word-appen frem for i Outlook, hvilket betyder, at man som bruger kan redigere dokumentet frem for blot at se på det via Outlook-vieweren.

"Hvis du endnu ikke har hentet Office-apps, vil Outlook loade en indbygget viewer og give dig et link til at downloade appen i App Store," skriver Microsoft og afslører dermed også, at det naturligvis er selskabets plan, at brugerne helst skal have hele Office-pakken på iPhone og iPad.

Ny app til hurtige beskeder

Microsoft har for nylig også introduceret en helt ny iPhone-app, Send, der skal give Outlook-brugerne mulighed for at sende og modtage beskeder hurtigere, så det bliver mere en form for chat end klassisk email-kommunikation.

Hele idéen med med Send er at gøre det nemt at sende små beskeder - også når man ikke har en persons mobilnummer eller en chat-app installeret.

I stedet bygger Send på email-protokollen og Outlook.

"Send giver dig oplevelsen af simple og hurtige beskeder, og giver dig samtidig mulighed for at nå alle kolleger og at have al din kommunikation i Outlook til senere brug," har Microsoft forklaret om Send - læs mere om det her.

Læs også:

Windows 10 Mobile lurer på et gennembrud hos virksomhederne - men iPhone kan være for suveræn

Ny Microsoft-app skal give Outlook-brugerne hurtigere beskeder

Nye funktioner og markante design-ændringer i Outlook til browseren
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere