Artikel top billede

Nu kommer det: Office 2016 er lige rundt om hjørnet

Lanceringsdatoen for Microsofts kontorpakke er nu fundet, og du skal ikke vente ret længe.

Der går nogle år mellem lanceringerne af Microsofts Office-pakker, men nu ser det ud til, at den nyeste udgave af tekstbehandleren er lige på trapperne 

Det skriver det tyske websted WinFuture.

Her fremgår det, at lanceringsdatoen for Office 2016 bliver den 22. september 2015, hvilket altså betyder, at der kun er en lille måned til, at forbrugerne kan slå en klo i den nye udgave af kontorpakke-prorammet.

Hemmelig viden

Datoen er ikke officielt blevet bekræftet af Microsoft, men informationen stammer fra et en kilde i Redmond-selskabet, som WinFuture har været i kontakt med.

Tidspunktet er skrevet i et internet notat, der netop er blevet sendt til de ansatte i Microsoft, derfor skriver WinFutute, at der er god grund til, at tidspunktet passer.

Testversionen af Office 2016 blev lanceret allerede i maj, og Microsoft har da også tidligere bekræftet, at den færdige udgave af programmer kommer til forbrugermarkedet efter sommerferien.

Versionen, der kommer 22. september, er altså Home- og Professional-udgaven af kontorpakken, mens erhvervsversionen først kommer senere.

Mange ændringer

Office 2016 vil være ganske genkendelig, når det handler om funktioner, men vil samtidig byde på en hel stribe ændringer.

Programmet vil blandt andet byde på nye farverige temaer, der minder om temaerne til mobilapplikationerne af Office.

Programmet får også en integreret Tell Me-hjælpefunktion, der allerede findes i den net-baserede version af Office.

Ligeledes vil der være en tættere integration mod cloud-tjenesten OneDrive, og så vil 2016-modellen give mulighed for at flere kan samarbejde om et dokument i realtid.

Hvad du mere præcist kan forvente dig af pakken, kan du læse mere om her: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner

Du kan også læse mere om funktionerne i Office 2016 på Microsofts webside.

Læs også:

Microsofts nye Office-apps til Windows 10: Sådan fungerer softwaren

Se billeder og video: Her er Microsofts nye Office-programmer til Mac
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere