Artikel top billede

Nu kommer det: Office 2016 er lige rundt om hjørnet

Lanceringsdatoen for Microsofts kontorpakke er nu fundet, og du skal ikke vente ret længe.

Der går nogle år mellem lanceringerne af Microsofts Office-pakker, men nu ser det ud til, at den nyeste udgave af tekstbehandleren er lige på trapperne 

Det skriver det tyske websted WinFuture.

Her fremgår det, at lanceringsdatoen for Office 2016 bliver den 22. september 2015, hvilket altså betyder, at der kun er en lille måned til, at forbrugerne kan slå en klo i den nye udgave af kontorpakke-prorammet.

Hemmelig viden

Datoen er ikke officielt blevet bekræftet af Microsoft, men informationen stammer fra et en kilde i Redmond-selskabet, som WinFuture har været i kontakt med.

Tidspunktet er skrevet i et internet notat, der netop er blevet sendt til de ansatte i Microsoft, derfor skriver WinFutute, at der er god grund til, at tidspunktet passer.

Testversionen af Office 2016 blev lanceret allerede i maj, og Microsoft har da også tidligere bekræftet, at den færdige udgave af programmer kommer til forbrugermarkedet efter sommerferien.

Versionen, der kommer 22. september, er altså Home- og Professional-udgaven af kontorpakken, mens erhvervsversionen først kommer senere.

Mange ændringer

Office 2016 vil være ganske genkendelig, når det handler om funktioner, men vil samtidig byde på en hel stribe ændringer.

Programmet vil blandt andet byde på nye farverige temaer, der minder om temaerne til mobilapplikationerne af Office.

Programmet får også en integreret Tell Me-hjælpefunktion, der allerede findes i den net-baserede version af Office.

Ligeledes vil der være en tættere integration mod cloud-tjenesten OneDrive, og så vil 2016-modellen give mulighed for at flere kan samarbejde om et dokument i realtid.

Hvad du mere præcist kan forvente dig af pakken, kan du læse mere om her: Microsofts Office 2016 tager form: Her er de nye funktioner

Du kan også læse mere om funktionerne i Office 2016 på Microsofts webside.

Læs også:

Microsofts nye Office-apps til Windows 10: Sådan fungerer softwaren

Se billeder og video: Her er Microsofts nye Office-programmer til Mac
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere