Artikel top billede

Post Danmark i it-problemer: Derfor har du ikke fået besked om dine pakker i to dage

It-systemerne hos Post Danmark har været i problemer. Det betyder, at du ikke har fået besked om de pakker, som har været på vej til dig i de sidste to dage.

Post Danmark har bøvl på serversiden. Ballade mellem software og hardware har konsekvenser for dig, der venter på pakker.

"Det var en Oracle-database, der gik ud af synkronisering, og vi har været nødt til at genskabe den via en backup. Det er en stor database, og det har taget tid," siger Herman Petersson, chef for it, PostNord Danmark.

Nede siden onsdag

It-problemerne har betydet, at der siden onsdag aften ikke har været adgang til informationer om track&trace på pakker.

Post Danmark har heller ikke haft mulighed for at sende oplysninger ud til pakkemodtagerne. Men pakkerne er blevet bragt på normal vis.

Ligeledes har der været problemer med postens e-butik og e-posthuset, bekræfter postens presseafdeling.

Fejlen er rettet

Dagene uden pakke-kommunikation er dog ved at være slut.

Fejlen er nu rettet.

Det betyder, at fra Post Danmark om pakker, der er på vej, så småt vil begynde at tikke ind hos de ventende danskere fra dette øjeblik.

Læs også:
Her halter it-sikkerheden hos danske forsyningsselskaber

Voldsomt tryk på Skat: Spritnye it-systemer skal klare to benhårde deadlines
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere